OOO

Ad

Isnin, November 10, 2008

Pesta Buku di PWTC 2008

Akak ni memang suka membaca novel..terutama yang ada nilai sentimental dan bercorak humor ..boleh dikatakan tiap-tiap tahun gi Pesta Buku ni..pasal anak-anak pun minat membaca..sebenarnya dah lama dah pesta buku dalam bulan april dulu..masa tu tak pandai buat blog..skrg ni dah ada rumah sendiri..barulah boleh tunjuk gambar kat sini....

Kami bertolak dari rumah pukul 8.30 pagi..tak boleh lambat...jalan jam dan nak parking pun susah....sampai aje kat sana..terus ke gerai Alaf 21....nak beli novel dan nak jumpa novelis popular kat situ....

Bersama Puan Norzailina Nordin..Penulis novel dan juga pakar masakan...
bersama penulis Aisya Sofea..Minta novelis tandatangan buku-buku yang telah dibeli..
Firdaus pulak masuk pertanding sape makan paling cepat di gerai utusan malaysia..dapatlah nombor 2....
Athirah pulak ambil bahagian menyusun jigsaw puzzle...Dapat no 2....

1 ulasan:

  1. tgk pn zailina noordin teringat masa bln posa tu rancangan masakan guna minyak sawit apa ntah...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers