OOO

Khamis, Julai 23, 2009

Abah masuk wad

Baru balik dari hospital selayang...bawak ayah akak gi check up kat sana..sebab ashik sakit dada aje..pergi ke klinik pun doktor kat situ suruh terus gi ke hospital.....sebab dah pergi ke klinik tak baik-baik......sekarang ni abah akak kena tahan kat wad...sebab jantung ada sikit problem.

Keluar rumah dari waktu pagi..lepas hantar imran ke sekolah terus ke wangsa maju....ada jay card sales day (sebab yana nak beli barang) pastu ke hospital damai bawak yana injection hepatitis A...kemudian ambil kakak di gombak (makan kat rumah dia.lauk akak beli aje..tak sempat nak masak)..pastu hantar yana balik dan ambil abah terus ke hospital selayang..

besok kalau sempat akak cerita ye..ngantuk...pergi ke hospital pukul 2.00 lebih sampai nak dekat 9.30 malam baru settle....fuhhhhh.......

15 ulasan:

  1. Kepada Allah sahaja kita berserah, semoga diizinkan Allah akan disembuhnya…amin…

    BalasPadam
  2. semoga abah cepat semboh ya.. Amin..

    BalasPadam
  3. Salam Kak Ina, moga abah kak ina cepat sembuh..insyaAllah..banyakkan berdoa dan bertawakal la ya...Ummi harap kak Ina pun sabar dalam menghadapi situasi begini...salam sayang..

    BalasPadam
  4. Salam Kak Ina.. harap2 ayah kak Ina cepat2 sembuh yer...

    BalasPadam
  5. semoga tiada apa yg serius dan semoga ayah akak cpt sembuh.Insyaallah.

    BalasPadam
  6. Salam Kak Ina...banyakkan berdoa ya kak. semoga abah kak Ina cepat sembuh ct akan doa kan dr kejauhan buat abah kak Ina.

    BalasPadam
  7. Sempga ayah akk cepat sembuh....

    BalasPadam
  8. kak .. hope abah akak dh sihat and makin sihat yek ..
    sabo ye kak .. banyak tui tmpt akak g terjah .. sure penat

    BalasPadam
  9. Salam Kak Ina,
    moga abah kak ina cepat sembuh. Jangan lupa kak ina pun kena jaga kesihatan jugak...

    BalasPadam
  10. Semuga abah kak ina cepat sembuh

    BalasPadam
  11. semoga abah k ina cepat sembuh ya.. insyallah

    BalasPadam
  12. salam kak ina, byk2 bersabar dan bedoa...moga abah kak ina cepat sembuh.

    BalasPadam
  13. salam kujie...alhamdulliah dapat detect cepat..baru nak kena..jadi tak teruklah sangat..terima kasih atas doa kamu.

    salam kasawari..terima diatas doa kamu tu..

    salam sayang jugak buat ummi..terima kasih ye atas doa kamu tu..

    BalasPadam
  14. salam blogresepi...terima kasih..

    salam ain..alhamdulliah tak serius sangat..baru nak kena..bertambahlah ubat yang abah kena makan hari-hari..

    salam ct delima..terima kasih ye..

    salam eyna's..terima kasih..

    BalasPadam
  15. salam zura..terima kasih jugak buat kamu..

    salam ima..terima kasih..

    salam sya..terima kasih jugak buat kamu..

    salam nekpp..terima kasih..

    salam suzi..terima kasih.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers