OOO

Ahad, Ogos 23, 2009

Zoo di Davengere, India

Yana panggil album ni zoo davengare...tak sanggup akak tenguk banyak betul b*b*...nasiblah yana oiii...orang lain gi luar negara tenguk pemandangan cantik-cantik...kamu terlantarlah pulak tempat camni...sedih ada...nak gelak pun ada...

Lagi..cari makan kat tempat sampah..

ada aje di mana-mana...macam manalah student malaysia nak hindarkan binatang ni...

.macam anjing dan kucinglah pulak..
sape yang geli dengan binatang ni...janganlah datang ke sini...akak risau pasal penyakit H1N1 ni...kan di panggil jugak selsema b*b*...tapi kat sana jarang pulak dengar ada kematian disebabkan penyakit ni....hairanlah pulak...
Ada juga binatang ni...yang ni okeylah jugak...tak haram..


kat sini pun macam pekan di kampung-kampung malaysia 10 - 15 tahun yang lalu..bawak kambing puna ada .....ha..ha.



Relax aje lembu di jalanraya...

macam manalah banyak t*i* dia tu..dalam gambar tak nampaklah pulak...
Kat sini pun dia boleh lepak...
 
cari makan di tepi jalan...
hemm entahlah
ada jugak gambar yang ni ambil dari fb member dia Nurul Hamidah Misni dan Nadeera Afifa...terima kasih ye kepada mereka berdua..

Yang ni dalam zoo kat sana kot??
 
nasib baik ada jugak nampak zirafah kat zoo ni...

 
Ada jugak katak warna ni...

Kesian anak ku...duduk dan belajar tempat macam ni...apa nak buat ... saya yang menurut perintah...terpaksalah dia terima semuanya ....kalau sape yang saudara mara ke atau anak dapat tawaran belajar ke india....agaknya nak bagi tak mereka pergi????

11 ulasan:

  1. huhu, bebasnya binatang merayau-rayau di sana. gelinya tengok beberapa gambar yang atas-atas tu.
    kesian yana terpaksa hidup di persekitaran yang begitu.
    semoga dia dan kawan-kawan selamat dari apa-apa penyakit.

    BalasPadam
  2. adoiii...bebas sungguh b*b* tu merayap sana sini ekh. yana kena hati2 sikit la bila keluar.

    BalasPadam
  3. salam kak ina......

    mula2 mintak maaf dulu.... sebab geli geleman sungguh tgk cik b*** tu... huhuhu...

    sian yana kat sana... tp x per la... pengalaman tu yg penting...

    selamat berbuka puasa..... utk kak ina n family.

    BalasPadam
  4. makoiiii banyaknye benda tu camne ah berjalan kat sana ek? Cam was2 gitu... ape2 pun semoga yana terhindar dr perkara yg x diingini ah ye...Selamat berbuka berpuasa kak

    BalasPadam
  5. salam kakchik..tapi binatang ni banyak di ceruk kampung...kat pekan tak adalah..kat kolej dia pun taklah sebanyak ni...apa nak buat..terima ajela ...

    salam ain...memang tension dibuatnya bila tenguk pertama kali....lelama dah tak hairan dah..tu yana kata..bukan akak kata.

    BalasPadam
  6. salam amy..memang geli geleman..tapi terima ajelah kenyataan ...apa nak buat..taik kambing bulat-bulat..hairanlah..kenapa jpa hantar tempat macam ni..takkan mereka tak survey dulu..

    salam mummydasy..jangan doakan yana aje..tapi doakan lah semua student kat sana..

    BalasPadam
  7. wahh...sungguh aman bebas sang B*B* tu berkeliaran ye kak...hehehe.. rasanya saya patut bagi link akak nie kat anak buah saya yg nak fly ke India gak next year.. dia amik dentistry tp sponsor by MARA.. bagi thrill sikit kat dia bila tgk gambo nih... hehehe

    BalasPadam
  8. kak ina.... risau tgk budak2 tu kat sana kan.... tapi dorang sume ok tu... Insyaallah :-)

    BalasPadam
  9. he he he..'indah' sungguh alam ciptaan Allah kan, kak Ina..

    sabor je lah...

    kut Yana tergesel, samak je..
    nak buat macam mana...tempat orang.
    ITU lah namanya berjihad dalam Menuntut Ilmu..
    kan kak Ina?

    BalasPadam
  10. Salam,

    Kelakar juga tengok gambar ni. Takut pun ada. Takut kena kejar...kih..kih..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers