OOO

Jumaat, September 04, 2009

Dah dapat ex-change gift




 Malam tadi gi ke sekolah ira di samer kat rawang tu....sebab ada solat hajat...memang akak mengaku akak tak gi...dah inform dalam surat kalau ibubapa tak datang tak boleh balik malam tu...kena balik hari jumaat pagi..tup...tup ira call...

Mak datang malam  jumaat tau...ni tau...
Kenapa pulak...kata tak leh balik ..kalau ibubapa tak datang....

Semua pelajar form 1 ..ustaz suruh balik...pasal kantin tak siapkan makan sahur...
Nak ambil pukul berapa??
Habis program pukul 9.45....
Okeylah ...mak dtg dalam kul 10.00 malam

Sebelum tu dah janji dengan se orang blogger nak jumpa pagi Jumaat....terpaksa cancel tukar ke malam tadi...jumpa dia nak ambil ex change gift...kami di blog yang minat kumpul koleksi pinggan mangkuk lama ada buat ex change gift ...di anjurkan oleh Mrs Nor di Kota Bharu ....dah kali ke 2 dah ni...

Ala acara tukar hadiah suka sama suka...dulu akak kena bagi hadiah kat orang di perak..kebetulan dia turun ke kay ell...akak tak payahlah hantar...akak ada cerita dalam N3 terdahulu...akak jumpa dia di Hentian Bas Jalan Duta.  Pastu akak dapat gift pulak dari Muar Johor....pun akak ada cerita dalam N3 terdahulu..yang gelas pecah tu...kalau rajin ..gilah selak balik ye..



oleh sebab mak dia tak  nak gambar masuk blog...akak suruh anak perempuan dia posing...agaknya hairan...apahallah mokcik yang tak di kenali ambil gambar dia...comellah....masa ni akak yang tangkap...
Kali dapat pulak gift dari member cyber yang duduk area sekolah ira di rawang...mintak no tel dan akak jumpa dia dekat sekolah samer dalam pukul 10.30 kot....

Pastu akak suruh firdaus tangkap lagi....senyum dik nak masuk suratkhabar... terpinga-pinga anak dara dua orang ni...hairan kot...

Berat nya.....oh ya...dah tetapkan harga tau...dalam RM30.00 ke atas ..kalau ada duit banyak bolehlah bagi lebih...sedekahlah kiranya...lagi satu kena bagi barang lama/antik atau pun barang english style...kenalah rujuk kat blog member yang kita kena bagi tu...dia suka apa?

Tenguklah berapa banyak bungkusan yang akak dapat.....penuhlah almari akak ni...nak beli yang baru tak tahulah bila...akak akan show kat blog barang lama akak ye...jenguklah kat situ...tu pun kalau ada yang minat...
Sape yang minat benda macam ni ...bolehlah join ex change gift ni...ralat tak ambil gambar dengan si cempaqa lavender...walaupun dia tak show muka dia dalam blog..boleh akak simpan ataupun tutup muka dia....tak apa ye cempaqa..nanti kita lepak ye....nama dia pun akak tak tahu...

3 ulasan:

  1. bestnya xchange gifts!!! seronok kan, teringat zaman2 sekolah dulu, dok tukaq2 hadiah.

    psst...sat lg nk gi blog pggn akak, nak nengok akak dpt apa..suspensss!!!

    BalasPadam
  2. salam ain...dah tenguk ke belum..

    BalasPadam
  3. kak ina... kenapa tak tayang lagi gift tu :p

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers