OOO

Jumaat, September 04, 2009

Perasan fofular di redmummy.comhttp://4.bp.blogspot.com

dahulukan yang tua, Kak Ina
baru tahun ni bukak blog, dah dapat special invite gini from nuffnang, bestnya bloggers zaman2 sekarang kan. zaman hakuuuuuuuuuuuuu dulu…wuii, ai love u forever nuffnang.
Akak tergelak besar baca statement si red mummy ni... alahai dengan penuh bersopan santun dan berbudi bahasalah si dia ni....bagusss.....

Yang ni akak ambil dari http://ceritapnut.blogspot.com/..tq p_nut
Wah...akak suker tenguk gambar akak dalam redmummy.com. ni...bukan senang nak jumpa orang fofular di kalangan bloggers ni... perasan glamourlah kejap....dulu akak dah buat N3 hal ogawa ni...

Gambar kat blog dia cantik....sebab hb dia nama sirman pakai camera canggih...akak pakai camera murah aje...
Oh ye...sape-sape yang nak baca story-mory selengkapnya...silalah datang ke  blog
http://redmummy.com/ si pencinta merah......

merah sangatlah mak ngah...ingat tak iklan lama dulu...pasal Amanah Saham Nasional...sesuai tak dengan mummyred ni..


4 ulasan:

  1. k ina,kite dapat gak jemputan nuffnang ogawa kat pavillion ni sebelum pose aritu tp terpaksa kutolak sebab waktunya amat tidak bersesuaian.malam & hari biasa...xleh xleh xleh...

    BalasPadam
  2. SAYA PUN INGAT LAGIK IKLAN TUH
    KELAKAR ............

    semoga keluarga RM cepat sembuh .........

    BalasPadam
  3. salam fiza..oh..ye ke??apa nak buat..tunggu ajelah bila dia buat hujung minggu..kamu boleh join..

    BalasPadam
  4. salam daydeck86...memang kelakarkan iklan tu...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers