OOO

Isnin, Oktober 26, 2009

Dating dengan member blog lagi


Anak sapelah ni kan...cutekan...al maklumlah ayah dia orang putih..akak ambil gambar dia..dia pun konon kononnya ambil gambar akak...

Nilah anak manis.. Aisha nama dia......member blog yang akak jumpa pada hari Sabtu lepas....rugi tak bawak imran..kalau idak boleh imran mengurat dia..ahaksss (boleh ke manis)...akak jumpa manis dengan se orang lagi member blog yang cuma sapa menyapa di shoutbox ataupun ruangan komen ...amysinsei (maksudnya cikgu amy-ni amy yang bagitau...

ambik gambar kat kedai mamak ajer..peduli apa.akak bukannya orang yang jaga standard ..nak jumpa kat warung pun boleh
Amy baru balik dari belajar di jepun....mula-mula segan jugak nak jumpa org yang belajar jauh-jauh ni..al maklumlah..nasib baiklah amy ni peramah orangnya..mulut pun pot pet pot pet macam akak jugak...kami jumpa di phileo damansara..akak memang tak pernah pergi ke tempat ni...daripada akak sesat baik ajer akak ikut amy dari belakang...amy tunggu akak di jalan kat pusat perubatan universiti malaya.

 Kami lepak kat kedai mamak..taklama kemudian manis pun sampai dengan anak dara dia....tinggi lampai orangnya.....nasib baiklah manis pun ramah tamah..seronok jumpa dengan mereka berdua ni..kami lepak sampai pukul 3.00 petang..akak kena balik sebab adik ipar nak datang...dia nak datang dari masa raya lagi..tapi akak ashik berjalan ajer...manis pun ada hal lain..


Untuk amy    http://amysensei.blogspot.com/ dan manis  http://wangi74.blogspot.com..terima kasih sudi jumpa dengan akak..akak minta maaf ye jika ada tersilap kata masa kita lepak ..nanti kita jumpa lagi yer...

Saje nak tunjuk lauk daging grill pedas ni..akak dah byk kali tepek resepi..kali ni akak campurkan dengan buah mangga yang ct delima bagi...adusss sedapnya..

10 ulasan:

  1. best nye. saya di duduk jauh di Kuantan. Kalo jumpa akak best nye! Bole belajar memasak depan-depan mata!

    BalasPadam
  2. That little gal Aisha is sooooo sweet!!! ;)

    BalasPadam
  3. salam kak ina.
    kalau ada gelaran RATU GATHERING kan, kakchik nak calonkan kak ina la, hehe.
    memang sesuai rasanya sebab akak memang selalu je ada jumpa kawan2 blogger.

    BalasPadam
  4. Salam......Eh, lainnya rupa Kak Ina sekarang...Emmm...mungkin lama sangat tak nampak...Saya pun lately bz memanjang...dah jarang dapat jenguk2 blog kawan2 suber yang lain..kalau singgah pun ... tak lama...

    BalasPadam
  5. Kak Ina..tulah sayanglah i takde ambik gambar..membebel jek..ingat nak ambik gambar kat dalam gym..terus terlupa:).

    Terima kasihlah sudi datang..lain kali datang rumah saya erk..saya buat teh o dengan say abeli karipap frozen kat giant tu..sedap gak kak..:)

    BalasPadam
  6. salam kak ina....

    kak ina ada fb..?
    kalau ada fb, mesti lagi kerap kak ina pi dating ni.... jumpa lagi ramai kekawan...
    :)

    BalasPadam
  7. salam kak ina...

    waduh2 kakak ku..... ligat sungguh kaki mu melangkah.... hehehe... mmg tabik r kat kak ina... asyik kuar jumpa geng ajer... ni yg jeles nih.... kita dok sini x der geng nk gather2 gitu..... hihihi

    BalasPadam
  8. Bukan size badanlah kak Ina...tapi wajah...rasa cam lain pula dari yang jumpa dulu....

    Biasalah...namanya lagi kerja kan...Kadang kadang free...yang selalunya bz...itu pasal jarang dapat lepak2 kat tenet ni... ;-)

    BalasPadam
  9. salam karipap sayur..tak per..kalau akak gi ke kuantan boleh gather..ada jugak member yang duk kat kuantan..amboi nak belajar masak dengan akak..akak pun tak pas-pas lagi..ashik pakai resepi orang ajerlah..


    hai love..memang aisha tu cute..mixed kan..


    salam kak chik...alahai shy-shy catlah bila kak chik kata begitu..
    orang sudi nak jumper..kita jumperlah..kalau orang tak sudi nak buat camno kan..

    BalasPadam
  10. salam sue..lain mcm mana..bertambah gemukkah..bertambah kuruskan..dah lama jugak tak jumper kamu..insyallah satu hari nanti kita jumpa balik yer..


    salam wangi..tulah pasal..amy bawak kamera canggih pun boleh luper ambil gambar..nasib baik lah akak teringat nak ambil kat kedai mamak..

    salam tukang cerita..akak ada fb jugak..tapi kebanyakkannya member blog jugak..kenalan baru cuma kawan-kawan yana ajeer.


    salam amy...waduh...kesiannya dia di sana..ala..akak boringlah duduk umah..bila org ajak nak jumpa ajer..terus on..nanti amy balik kita jumpa lagi yer..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers