OOO

Isnin, Oktober 19, 2009

Jumpa Member Myresepi

Selagi belum habis bulan raya..selagi tulah  akak tak habis beraya..ashik gi umah orang ajer...tapi kan akak bukan sajer-sajer nak gi tau...tapi orang ajak makan..gi ajelah..

Memang kalau nak diikutkan malas bebeno nak gi...tapi tak sedap pulak bila member dah ajak gi umah...mula-mula gi ke puchong..rumah zie...ala umah yang akak gi makan mee kari dengan amy german tu..dah lama dah dia hantar email jemput open house..

 .bila kenangkan rindu nak jumpa member myresepi akak pergi jugak...macam biasalah bila jumper..ashik gelak ketawa aje kerjanya...sedap makan kat umah zie terutama serawa durian...anak-anak akak suker..masa ni kak chik belum sampai lagi..


  jumpa jugak dengan member myr terutama yang datang dari jauh..kak chik dan sina dari terengganu...bestnya jumpa mereka ni semula..kak chik baru sampai..belum makan lagi..tapi klik-klik dulu

rajin sungguh kak chik datang ke kuala lumpur ......dia datang nak belajar buat coklat..

yang ni pun lawa..kata kak chik senang bebeno nak buat coklat cantik ni..wah macam ni kak chik buat kelas untuk geng my resepilah ye nanti..

...
lepas tu konvoi  4 kereta termasuk akak...gi ke umah umi di bandar baru bangi...akak ni dah gi kali ke 3 tau...dengan muka tak malu akak gi lagi sebab ..kak chik ajak..umi pun dah sms suruh datang....yang best tu..kononnya akak jadi pemandu pelancung..tapi sesat sikit...sikit aje tau..cuma akak bawak kak chik jalan-jalan di bandar baru bangi..tulah pasal ..dah selalu gi pun ..boleh luper jalan umah umi..


umi  dah masak banyak ....masak lontong dan nasi dagang lagi...kali  ni gulai ayam....imran memang suker datang umah umi ni..sebab dia boleh main games....

lepas tu tinggal 2 kereta aje gi umah niza di sg ramal ...lily dan izah ada hal..tak leh follow...wah banyak lagi biskut raya kat umah niza..anak akak ashik makan coklat tu ajer...

 niza masak bihun dan soto..sedap tau..ada dadih lagi....lepas tu cam biasa ambil gambarlah...kebetulan sama baju akak sama warna dengan tuan umah...


ashik ibu-ibu ajer ambik gambar...paksa anak-anak pulak ambil gambar....anak kak chik, ira dan anak niza...luperlah pulak nama dia..sorry ye niza...yang kecik tu ingat daniel...

lepas tu gi ke umah sepupu di sek 8..tapi tak ada kat umah pulak..dia ada kat dungun, terengganu...minta maaflah kepada member-member semua kalau akak ada tersilap bahasa dengan kamu semua ye...

9 ulasan:

  1. kak ina... dah sampai sek 8, sepupu tak ada, kenapa tak corner umah eenat - dia dok kat sek 8 tu lah :p

    BalasPadam
  2. salam umi_e..manalah akak tau umah dia kat situ..insyallah lain kali lehlah singgah..

    BalasPadam
  3. amboi kak ina seronok sakan jumpa member Myresepi...memang puaslah raya tahun ni!!!

    BalasPadam
  4. PATUT LAH DATANG UMAH SAYA MALAM

    BalasPadam
  5. Berderet deret open house ye kak... seronok dpt jumpa ramai2 gitu :)

    BalasPadam
  6. wah..sdap ns dagang tuu..nakk sepinggan boleh??huhu

    BalasPadam
  7. syiokk nyerrr ramaiiii...kengkawannn

    BalasPadam
  8. salam ima..lama dah tak jumper member myresepi ni..msg-msg sibuk ajer..


    salam daydeck86..tu hari sabtulah..bukan hari ahad...tak perasan ker??

    salam ijan..seronok tau..bila nak balik..lehlah jumpa baby dan ijan sekali..

    BalasPadam
  9. salam eriey..akak tak pandai buat nasi dagang..sebab kat umah ni anak-anak tak makan sgt..gi umah umi baru makan..tak pun beli ajer..


    salam ct..best arrrr..ramai member..mulut pun ramah tamah..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers