OOO

Jumaat, November 20, 2009

Alhamdulliah dpt lagi..pengunjung bertuah 0255

Dapat lagi no 255 pulak...tak yah cerita panjang...dari blog yang sama...

cam tamak ajer ek..tapi taklah..sajer ajer suruh ira klik...keluar pulak no tu..betul kata mamafami...memang seronok bila menang..tak kiralah apa pun hadiahnya.



Terima kasih sekali lagi...ni buktinya yer fairy...

9 ulasan:

  1. Ni memang rezeki hari jumaat ni kak...tahniah!

    BalasPadam
  2. amboiii...murah sungguh rezeki k.ina ya. nnt share hadiah ehh hehehe

    BalasPadam
  3. murah tol la rezeki akak.. :)

    BalasPadam
  4. salam E-na Zarina....alhamdulliah..murah pulak rezeki hari jumaat ni..


    salam ct delima..nak share..kena guntinglah hadiah tu bagi 2 kat kamu..

    salam ai..alhamdulliah ai..bertuah sungguh akak hari ni..

    BalasPadam
  5. salam kak, akak nak tiga2 beg ke. yg no berapa? klu nak benda lain, tolong cepat bagitau ya di ruangan comment rumah saya.mungkin esok saya check lagi pukul 6pg oz which is 3pg msia.

    BalasPadam
  6. Memang akak bertuah la..sy salu gak try2 tp xpnh lak menang...huhu

    BalasPadam
  7. salam kak ina. tahniah! alhamdulillah... banyak rezeki akak musim ni. senyum memanjang la tu hehe

    BalasPadam
  8. salam fiza..ala belum rezeki kamu..insyallah kalau rajin mencuba rezeki kamu pulak ni...

    salam kak chik..sejak berbloglah baru dpt hadiah..klu idak ...yang adoooooo

    BalasPadam
  9. salam fairylilly..akak dah gi dah ke blog kamu bagitau apa yang akak nak..tq very-very much.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers