OOO

Rabu, November 18, 2009

Eksklusif...akak yang pertama kot dpt tayang

Milik siapakah baby ni....

Akak berangan.....nak lagi...hemmmmm rasanya tak kot....tapi kan kalau dah ada...apa nak di kata...peti besi telah di tembusi...itu suratan namanya...

Ala Ck Juniorlah...baby Cik Min.....

MUHAMMAD FAHEEM AMMAR BIN SHAIFUL KAMAL

Cik Min yang menyeringai...ikut tingkap faham-faham ajerlah...dpt pulak batuk-batuk..apa lagi..terasalah jahitan kat perut...sabo ek min..jaga diri baik-baik...

biskut tat nanas yang sempat di makan oleh min semalam...nasiblah tak kempunan...

6 ulasan:

  1. MashaALLAH.... bestnya kak ina... CONGRATS untuk cikmin dan congrats juga untuk akak yang jadi antara org terawal dpt tengok cikmin dan CKJunior.
    Alhamdulillah... happy dan lega melihat mereka.

    BalasPadam
  2. salam kak

    eeeeeee bestnya akhirnya dpt gak tgk gmbr bby ck junior..yeayy..siap dpt tau nama sekali..ehehe *jgn mrh yea cikmin, yan tau dr k.ina..hehehe*

    comeinya baby nie..adoii nk jugak..nak jugak...ekeke...*bilalah nk dpt beby girl nie*

    BalasPadam
  3. wah kak ina..jadi yg pertama show pic anak cik min ni...emm mesti guna gadget baru yg menang contest ari tu la ek..patut la terang benderang muker baby gan mak baby tu..emm
    apa pun congrats to cik min semoga sihat ke2 nya..

    p/s..sama la kita kak..kalo ada baby lg..pecah peti besi dgn kuasa allah sajer..hehehe

    BalasPadam
  4. uii..kuih tat...silap2 dia makan sorok2 kot. hehehe..

    BalasPadam
  5. seronoknya dapat tgk bb kak min..kemain comel lagik bb kak min tuh..hehee..
    kalo kak ina dpt org baru jdn lupa tayang tau.hehe

    BalasPadam
  6. salam kakchik..kebetulan dekat kat kay ell bolehlah akak datang jenguk...kalau kat bentong tu payahlah sikit...


    salam yanmie..tertunailah hasratdihat kamu ek nak tgk baby cik min..lepas ni cubalah mengandung lagi..mana tau ada rezeki dapat baby girl..

    salam NJ..akak guna kamera buruk akak...sebab tak belajar lagi nak camna nak transfer gambar dari hp...aduhai kalau boleh..tunggu cucu lah pulak..


    salam mummy 2 hqq...boleh makan kot tart nanas ni..tapi tak leh bebanyak kan..

    salam ha sue..kamu ni..jgnlah suruh akak mengandung pulak..nak pencenlah..nak tunggu cuculah pulak..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers