OOO

Rabu, November 11, 2009

Episode-Fourfeetnine.com.-project-alpha-malaysias-first-online.

 diambil dari blog fourfeetnine.com (thanks)bersama boyfriend Timothy Tiah
  •  Episod terakhir (minggu ke 7..lepas ni dah tak ada dah) ialah mengenai blogger  fourfeetnine.com.  Nama sebenar beliau  Audrey seorang gadis genit  yang cantik dan cute..teta[o orangnya tak tinggi..sesuailah dengan nama blog beliau fourfeetnine.com..(mungkin tu saiz ketinggian dia kot)..
  • Bila Audrey  sedang di temubual  dengan Dj Adam C di Hitz FM Studio  beliau tak banyak bercakap..macam malu-malu ..tapi yang kelakar tu dia boleh  kata .....pengalaman di interview di Hitz FM adalah pengalaman yang paling menakutkan ...
  •  Bila di tanya macammana beliau boleh tarik hits (pembaca online) yang ramai ..beliau mengatakan yang blog beliau penuh dengan cerita lucu dan beliau jugak suker membuat dengan   lawak jenaka( jokes), membuat mimik muka yang lucu (tambah grafik seperti ada misai di muka) dan  audrey tidak malu   berperangai pelik.
  • Jangan tak tahu blog beliau di kunjung lebih dari 3.000 orang...dan mula berblog pada tahun 2004...suker bershopping tapi beliau tak suker bersenam. Baru akak tau yang si Kennysia pun terdorong buat blog di sebabkan oleh beliau.
 
  • Timothy Tiah (pengasas Nuffnang)  tu boyfriend si Audrey ..(terbongkar lagi satu rahsia).tak sangka yer...rupernya dulu si Timothy ni seorang players (playboy) tapi bila dan berkenalan dengan Audrey agaknya semua ex dia dah buang kot.. 
Audrey memang  tak pernah pergi ke gym...sebab beliau tak suker bersenam..dan bila sampai ajer  kat gym... di mesin treadmill beliau masih bawak handbag diatas threadmill (ala...mesin jalan kaki tu) .sampai kena tegur....nampak sangatlah audrey  tak pernah gi gym.......(memang betullah tu)..dan saksikan gelagat lucu Audrey di atas threadmills..sampai dia nak terjatuh dari thredmills tu......kelakar sungguh...B
  • Bila nak buat yoga di gym  pulak..lagi kelakar..Jojo relazzz ajer..Audrey ashik nak jatuh (gelabah/kelamkabut) ajer... sampai tak larat dia  nak buat...yang kelakar tu bila sebut shopping ajer dia boleh bersemangat semula.(hantu shopping kot)
  •  Bila sebut Magic word  iaitu shopping dia boleh bersemangat nak beryoga balik...Audrey minat shopping...(eh..memang orang perempuan kan semua suker shopping). ..yang paling bestkan...
  • Bila Audrey di dokong oleh Timothy selepas tak larat berjalan selepas beryoga...adusss romantik sungguh..loving couple (bila nak kawin ek)nampak sangat Timothy sayang dengan Audrey,
Antara tips dari beliau bila berblog
  • Setiap blogger hendaklah mempunyai identiti sendiri dan paling penting hendaklah berbeza dari blog orang lain dan bila ajer di sebut nama blog kita...orang akak kenal...oooooo blog tu tentang.....blog ni tentang....
  • Jangan curi N3 dari blog orang lain dan letak di blog kita tak baik yer...kalau nak ambil kena minta permission dulu ek.
Kalau nak tenguk video tentang  gelagat beliau di Project Alpha...
silalah layari.
 dan silalah lawat blog beliau 
         fourfeetnine.com
tenguklah tu....macam-macam mimik muka yang dia buat (ada yang sanggup buat camtu ker??)
Penaja utama 
Project Alpha

ADIDAS ACTION 3
  • INTENSIVE
  • CONTROL
  • SENSITIVE
  • FRESH
  • PURE
  • PRO LEVEL
  • PROTECTION AGAINST PERSPIRATION FOR ATHLETES ONLY!
  • ANTI -WHITENING
  • 0% ALCHOHOL
 PENAJA-PENAJA
Offical Venue Sponsor
  Official Make Up Sponsor

Official Media Partner
Official Blog Partner

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers