OOO

Isnin, November 02, 2009

Majlis Kawin Adik Dr Inahar

Oleh sebab nak gi lawat abah petang ni...akak masukkanlah lagi satu cerita..boleh lawat pukul 6.00 - 8.00 malam ajer..pagi tak boleh langsung...aduhai...menyampah nak gi jalan tun razak tu...sebab masa nilah jalan jem giler....tapi apa nak buat...lepas ambil imran dari sekolah pukul 4.00 petang...terus hantar dia kat rumah kak long kat taman melati...dia tinggal kat umah kak long sebab anak dara dia ada kat umah...lagipun budak-budak bukan boleh masuk ke ccu tu...akak dan kak long gi awal...takut nanti terperangkap kat jalanraya..

Terima kasih kepada member-member cyber yang mendoakan kesihatan abah akak...tengah tunggu perkembangan dari ijn ni...belum ada keputusan muktamad..tapi abah tak boleh gerak..kena buang air besar/buang kecil atas katil..tu yang abah tak suker...habis nak buat camna...kenalah ikut arahan doktor...tadi nurse call suruh beli pamperlah pulakk...


Hari sabtu lepas akak dapat jemputan dari Dr Inahar...majlis menyambut menantu di Dewan Beringin, Seri Gombak..tapi akak terlambat sampai...ada macam-macam hal yang nak di uruskan pada pagi Sabtu tu...sama cantik sama sepadan dua sejoli ni...yang lelaki tulah adik lelaki Dr Ina.

Sampai kat dewan dah pukul 2.00 lebih...nasib baiklah pengantin belum sampai..tu sebab bila pengantin sampai akak dapat ambik gambar...wah best arrr...ada rempeyek, kueh baulu dan teh susu...

masa tengah makan dengan family akak...kak intan dan ham datang...mereka dah makan dulu...terus sapa meyapa sekejap pastu mereka duduk kat tepi dewan.  lepas habis makan..macam biasa ambil gambar...

pengantin tengah makan..
.lepas makan akak terus gi kat kak intan dan ham...boraklah apa lagi..suami dan anak-anak gi kat luar dewan...borak tak lama pun..imran dah panggil...suami ajak balik...tulah payah kalau suami akak ikut ke majlis kawin...lepas makan ajer suruh balik...


terima kasih kepada Dr Ina sebab sudi jemput akak sekeluarga dan bagi akak cenderahati...

4 ulasan:

  1. OO Akak pun pergi jugak yer...Watie tengok gambar wedding ni kat rumah Kak Intan...

    About what happened tu Kak..biarkan je lah..Watie pun malas nak layan...cuma terkejut sebab tiba2 ada yg melatah..dan kemudian tinggal message kat shoutbox Watie...infact Watie tak kenal pun org nya!!!

    Siapa makan cili dia terasa pedasnya...Agaknya lah...kan kak?

    BalasPadam
  2. salam kak ina...semoga ayah kak ina cepat sembuh...

    wah seronoknya pergi kenduri kawin...jumpa pulak dgn kawan2 blogger...tentu meriah jadinya...

    BalasPadam
  3. assalamualaikum kak ina.

    busy betul jadual akak ya tambah-tambah abah tengah sakit. semoga kak ina sihat sokmo demi keluarga dan abah kak ina pula segera sembuh dari sakitnya.

    doc inahar agak lama tak update blog, agaknya sebab sibuk adik nak kahwin. nak kena gi ucapkan tahniah ni.

    BalasPadam
  4. salam watie..dah org jemput...akak gilah...
    tulah pasal..tiba-tiba kamu pulak yang terlibat..sabo ajerlah...


    salam ima...terima kasih sebab doakan abah akak..skrg ni kena rajin tau gi majlis kawin sebab dalam 4-5 tahun nanti kalau anak akak kawin tak org datanglah pulak..

    salam kakchik...mualaikumsalam...pergi tu sebelum abah masuk ijnlah kak chik..terima kasih sudi mendoakan abah akak..dr inahar tu ponek kot..tu sebab tak update..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers