OOO

Khamis, November 19, 2009

'No Compromise for Mister Potato Fiesta 2009’

Mister Potato ada  buat pertandingan #1 Mister Potato Contest di laman web www.misterpotato.com.my. dengan hadiah berjumlah sehingga RM10,000. Di pertandingan   #1 Mister Potato....ada 8 permainan  (8 level) dan di sinilah kita di temukan dengan rahsia dan langkah demi langkah untuk mula menjadi #1 Man in the Mister Potato Empire!
 Mula-mula bukalah website Mister Potato dan daftarlah dulu tau...bila dah daftar..barulah boleh mulakan langkah-langkah (level)..di permainan ni...dan apabila dah buat ni semua anda makin menghampiri hadiah-hadiah ni....
• 1st Prize – RM5,000
• 2nd Prize – RM3,000
• 3rd Prize – RM2,000
wowwwwwww......banyaknyaaaaaaaaaaaaaaaaa ....kena cuba ni..
 Lepas dah  tau syarat-syaratnya.... sampailah ke level ni.....Potato Pick & Pocket....cabut kentang dalam tanah .kena asingkan  kentang yang berkualiti (sebab kerepek kentang Mister Potato cuma gunakan kentang yang bagus ajer).ataupun tidak......tapi .kena ikut masa yang ditentukan
 
Kalau masa dah cukup...tapi tak sempat cabut banyak mana yang dikehendaki......keluarlah muka mamat poyo ni...geram sungguh...sampai tercabarlah di buatnya....




mp3

kat level 3 (Potato Chop)pulak..cuba potong kentang dengan secepat yang boleh..kalau lagi laju ...lagi bagus..







Kat level ni pulak....menguji bunyi ke rangupan kepingan kentang..rangup ataupun tidak?..jika telah berjaya menghabiskan level ...teruslah ke level yang seterusnya...




Bila dah sampai kat level 8...masukkanlah gambar anda yang berpakaian seakan-akan/mirip  seperti Mister Potato(Firdaus dah habis sampai level 8...akak...hemmmmm..faham ajerlah) ..pastu carilah misai palsu dan ambil gambar yang terbaik kerna itulah yang  merupakan tugasan yang paling penting bagi menentukan sama anda  boleh menang atau idak dalam peraduan ni....
Akak puas nak cari baju cam ni...tak jumpalah pulak...sape yang ada baju cam Mister Potato bolehlah pinjamkan akak dan boleh  masuk pertandingan ni..

Bila dah masukkan gambar tunggulah sehingga 29hb November dan akan di tunjukkan galeri peserta-peserta yang berpakaian seperti Mister Potato...lepas tu bolehlah undi sape ajer yang anda suker ...kalau ada saudara mara tu..undilah sampai lebam.....Hadiah lumayan tau...dan akan berpeluang menghadiri Fiesta Mister Potato (Mister Potato Fiesta).
Jangan tak cuba tau games ni......memang seronok...



Bila nak beli kerepek kentang Mister Potato di sebuah pasaraya minggu lepas...tenguk kat  rak tinggal 2 ajer...imran tak puas hati....
Agaknya oleh sebab ramai yang nak masuk pertandingan ni...kerepek kentang Mister Potato kehabisan macam goreng pisang panas....mungkin di sebabkan rasanya lazat, ranggup dan segar  (tiada kompromi) membuatkannya kehabisan...
Dimanakah kerepek ketang Mister Potato lagi??? .....Kerepek kentang Mister Potato habis di pasaran..... imran cepat-cepat ambil...takut orang lain ambil pulak dan terus bayar...takut tak dapat...


Bila sampai kat umah...masing-masing tak sabar nak mengunyah kerepek kentang Mister Potato..
bila  buka ajer  tudung plastik...ada tulisan ni.. 

tangan akak....
 sekejap ajer tinggal sikit...alahai kena beli banyak-banyak  lagi ni..
tangan cik abang
...kruppp...krapppp..kruppp..kruppp..tak sedar dah habis...wah...kena beli lagi ni...
Keluarga akak suker makan kerepek kentang Mister Potato sebab yang penting sekali kerepek kentang Mister Potato ni .... HALAL....lagipun ia  buatan MALAYSIA..boleh di percayai..
 dan  boleh di makan tanpa was-was
********************************************************

Kerepek Kentang Mister Potato ke India??
apa pulak ada dalam bungkusan ni?????...nilah bingkisan yang dah sampai  ke kolej yana di Davengare, India...
 macam biasalah..bila Yana rindu dengan makanan Malaysia dia suruh hantar benda-benda ni......termasuklah kerepek kentang Mister Potato ...kerepek kentang kegemaran yana..

Dia rindu nak makan kerepek kentang..dia suruh akak cari yang rasanya lazat, ranggup dan segar macam kerepek kentang Mister Potato..jenama yang boleh dipercayai....
seronoknya pelajar malaysia dapat makan kerepek kentang Mister Potato....
 tertunailah hasrat di hati mereka semua nak makan kerepek kentang Mister Potato
bila nak gi ke kolej naik basikal  dari asrama... sempat lagi kunyah kerepek kentang Mister Potato..dan sempat posing....
kruppp..krappp..kruppp..krappp ..tak habis lagi mengunyah kerepek kentang Mister Potato..
bila gi shopping (ye ker shopping????) pun sempat krup..krappp..krup krapp
NO COMPROMISE AAAAAA 
  aDAkAH ni mIStER pOTaTo ...TENTu TidAk

Nilah Miss Potato....ada gaya tak?????  

atau yang ni.......

nilah Mister Potato yang sebenar...
wah..imran promosi baik punyer... 
Kalau nak join Mister Potato Fiesta ni..
buatlah N3 ye...ataupun main games dan upload gambar berpakaian seperti Mister Potato...mana tau anda bernasib baik...

 Lepas baca N3 ni...gilah ke web
cubalah yer...

12 ulasan:

  1. Wah kak, baikkkk punya promo Mr Potato! Sampai ke India perginya.. hehehe...

    BalasPadam
  2. Rajinye akak wat entry ni! sungguh ai kagom la ngan akak...kompom akak dpt join party tu nnt. (^_^)

    BalasPadam
  3. Ina...rajinnya ...kalau anie ler ...malas...hehehe...cayalah ina...semoga berjaya...

    BalasPadam
  4. salam kak ina,
    dah macam pegawai pemasaran pulak. Macam2 kebolehan kak ina ni.

    BalasPadam
  5. salam kak ina..ermm betol la ckp akak mmg best game mister potato tu :)
    klaka n geram kat mat poyo tukan...

    BalasPadam
  6. amboi2 akak ni, kreatif betul la. mmg boleh jadi pegawai pengiklanan dan promosi. camna la dpt idea mister potato sampai ke india...

    Akak nanti singgah umah saya ye dan tinggalkan alamat n selamat memilih

    BalasPadam
  7. salam mamafami..kebetulan pulak hantar Mister Potato tu bulan lepas..rugi pulak klu tak buat N3 ni..


    salam ai..ye ker kagum...shy-shy cat ni..insyallah lah klu dpt gi pun dah ckp baik..


    salam aNIe..tak koerje lah..bushan duduk umah..doakan k ..semuga ina berjaya...

    BalasPadam
  8. salam ima...lepas ni bolehlah kot sape nak bagi kerjo promosi jualan mereka..
    ala..setiap org mempunyai kebolehan msg-msg..termasuklah kamu yang pandai buat kek lapis..


    salam mummyseri..ooo dah cuba yer..menyampasss tgk muka mamat poyo tu kan..


    salam fairy..nanti akak gi umah kamu ek...kebetulan hantar brg kat yana..kebetulan mister potato tu salah satu yang dia hendak...kebetulan dan suratan kot Mister Potato buat contest..doakan agar akak berjaya yer..

    BalasPadam
  9. hahaha...kak,dapat komesyen ke ni??? promot baekkkk punyerrrr

    BalasPadam
  10. salam fiza..untuk pertandinganlah..mana ada komisyen..kalau ada rezeki akak adalah ..klu tak ada boleh cuba lagi..doakanlah yer..

    BalasPadam
  11. wah bestnyer dia pnya promi..mudahan akak menang..bnyk tu adiahnya..

    BalasPadam
  12. salam yanmie...doakan ajer akak menang ek..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers