OOO

Isnin, November 16, 2009

Sape dapat no 098765..sape nasib baik dia dapat

Oleh kerna no di atas nak dekat (taklah dekat sangat pun..kena rajinlah datang ke blog akak dan rajin klik nn akak ek) ..sape yang dapat no di atas sila e mail no tersebut ataupun ambil gambar no kat roslana_06@yahoo.com.my.
Saje nak bagi sikit hadiah buat pengunjung blog akak ni...dengan sokongan kalianlah..akak bersemangat nak memblog.
Hadiah bernilai RM30.00.(boleh pilih nak duit ataupun barang).sila sertakan nama, alamat penuh, no. talipon dan nama blog  dan juga no tel di email akak..
Sape yang tak dapat jangan kecik hati ek...


Wasalam

8 ulasan:

  1. wahhh.. nak nak.. harus kubuka blog kak ina tiap2 hari.. kekekke

    BalasPadam
  2. ok gak nieyh!! saper nak kasi kan.. KLIK2 jekk leh dpt RM30 yeh.. ehehee..

    BalasPadam
  3. salam kak ina...
    saya dtg jenguk akak...
    walaupun no btuah tu blum pasti milik saya....
    :))

    BalasPadam
  4. wah..cantik no bertuah ni. hehe..dapat ke tak dapat ke, saya tetap bukak blog akak hehari..:)

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Alahai dua kali kita cuba masukkan gambar bukti kemenangan, tapi dia keluar separuh je la pulak... Anyway, kita dah email kat akak ye... tenkiu...

    BalasPadam
  8. salam h4ni3..cuba jangan tak cuba..


    salam ena..cuba ek..


    salam tc..sape yang dpt kira bernasib baik..tak dapat boleh cuber lagi..


    salam fairylilly..terima kasihlah bebanyak sebab rajin datang ke blog akak..


    salam mamafami..tak kisahlah sebab kamu dah hantar email.

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers