OOO

Selasa, Disember 01, 2009

Tenguk wayang., makan-makan

Hari Sabtu lepas kami sekeluarga ke mid valley...

kan akak dapat 4 tiket free cerita ninja assassin tu...tak pergi rasa rugi pulak......yang best tu ....suami akak nak join masuk panggung..sejak kawin nilah kali pertama suami akak masuk panggung balik...yang kelakar tu..bila keluar dari situ.....suami kata . " ina tak bestlah tenguk cerita ninja...cepat sangat lawan...tak macam cerita tamil...kalau lawan berjam-jam...pukul berkali-kali pun tak mati...cerita ninja sekali libas ajer putus tanganlah...putus kakilah."...akak sengih ajer....ala..kalau tak dapat tiket free...akak pun tak tenguk cerita ni...pasal akak kan tak suker cerita ganazzzz...darah macam air sirap..


firdaus dah tenguk masa preview screening  cerita ninja hari tu dengan member dia..terpaksalah dia layan ira dan imran tenguk cerita christmas carol.....sebab cerita ninja assasin tu untuk umur 18 tahun ke atas...tension jugak my manager kena layan 2 orang budak kecik tu...pasal dia nak tenguk cerita senario..2 orang tu nak tgk cerita ni.......bila keluar mereka merungut sebab cerita tak best...


lepas habis cerita ninja kami berempat lepak kat Mc D sebab nak tunggu 3 orang anak akak lagi...pasal mereka masuk lambat sikit...

Suami akak yang nak sangat makan prosperity burger yang keluar sekali sekala tu...russhdi kena layan mak dan ayah dia...

lepas dia orang keluar...masing-masing kelaparan...makan kat situ jugak...lepas  tu beli baju sekolah imran kat jaya jusco....dan akak pulak beli food processer....

dah habis beli barang .....bila naik kereta...perut lapar balik...bukan kenyang pun  makan benda camtu...perut melayu..mana tahan tak makan nasi.... lagipun ..dah pukul 5.00 petang...suami ajak makan kat Restoren Yusuf Haslam kat Jalan Pahang...

akak bedal makan nasi  lemak kukus....sedap...murah pulak tu ..baru RM3.80...puas hati lah...
 
lepas tu balik rumah...seronok pulak keluar reramai...

8 ulasan:

  1. Waaaaa..Kite kan sejak ada anak ni tak pencen terusss dari nengok wayang...

    BalasPadam
  2. salam kak ina
    za dah hantar parcel guna courier service kat jln masjid india tu..mekasih info yer kak..tapi lambat bebenor nak sampai kat mangalore..21 hari..tapi ok lah kan dgn harganya yg berpatutan..

    za punyer anak sedara(lelaki) ada study kat manipal..dia dulu student ktt jugak

    BalasPadam
  3. uuhh next week ika kena warded kat tawakal, so boleh ler pekena kat restoran haslam tu erk...

    www.sweetdarling79.com

    BalasPadam
  4. ki ki ki. Kelakor lak komen suami akak tu. Akak langganlah Vaan ke. Mesti dia tak bangun dari kerusi nengok cerita tamil. he he he

    BalasPadam
  5. kalau yana ada lagi best kot.....

    BalasPadam
  6. Hehehe...peminat cerita tamil suami ina tu ye...kalau abang akak pulak suka tgk citer Industan...

    BalasPadam
  7. salam nenie...pencen terus dari tenguk wayang ker atau tak pencen???confiuslah..


    salam zaliana..memang lambat nak sampai...apa nak buat..ooo rupernya ada jugak saudara mara yang buat medic kat sana..semuga semuanya berjaya..


    salam sweetdarling..alahai kesian anak kamu tu..sakit aper???nanti rasalah masakan kat situ...sedap-sedap..

    BalasPadam
  8. salam kak ina
    terima kasih akak pun slamat berjaya ekkkk

    nanti la saya amik pic rempah tuh yerka

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers