OOO

Selasa, November 03, 2009

ALHAMDULLIAH.....YEEEEESSSS AKAK MENANG BLACKBERRYCURVE 8520-THANKS XPAX/THANKS NUFFNANG

Bila dapat email dari nuffnang semalam ....

Dear Nuffnangers,

This is to inform that the 2 winners for the XBerry Party Blog Contest has been selected by Xpax after judging all the entries sent in to us.

The 2 winners will receive a Blackberry Curve 8520 courtesy of Xpax for their well written and creative blog post regarding the XBerry Party. The 2 winners will be sent an additional individual email to inform them of their winnings.

Thank you for participating in this contest.

Look forward for more exciting and rewarding contests from Nuffnang in the near future.


 masa ni akak tak ambil kisah pun....yelah bila tenguk blog orang lain..macam best ajer....tak lama masuk lagi  email

Dear Haslina,

Congratulations as Xpax has chosen your blog post as one of the 2 winning blog post for the XBerry Party Blogging Contest!!! For your effort and creativity, you're now a proud owner of a Blackberry Curve 8520 thanks to Xpax!

eh yer ker....tak percaya....tak percaya..tak percaya...macam mimpi........akak siap call lagi nuffnang tanya betul ker akak menang..bila orang kat sana kata betul....akak menjerit ...seronok tak terkata....

.tak sangka saje-saje masukkan N3 tentang blackberry...pada

Tuesday, October 13, 2009

Tengahari tadi pergi ke pejabat nuffnang nak ambil hadiah..gi dengan saper lagi...firdauslah...
rina dan nicholas yang ni sambut kedatangan kami berdua 
akak di perkenalkan dengan semua kakitangan di situ..yang best dapat jumper boss nuffnangramai jugak staff nuffnang ni......akak di perkenalkan dengan semua kakitangan di situ.
cuma 2 orang ajer pemenang blackberry ni...bangga ??tentulah...
yang paling best...tentulah  BlackBerryCurve 8520...berapa ek harga sekarang ni..akak pun tak perasan

thanks to Xpax! thanks to nuffnang....
alhamdulliah walaupun baru berkecimpung dalam dunia blog ni...akak dapat hadiah ni..saper kata berblogging buang masa...bukti dah ader...

29 ulasan:

  1. Wow, Congratz KakIna!!! So happy for U! ;)

    psst :- pinjam leh??? kekeke...just kidding ya!

    BalasPadam
  2. tahniah kak ina)))))))moga bertambah semangat tuk berblogging kan..nuffnang mmg bes!!!!

    BalasPadam
  3. wah...tahniah kak..cantik hset tu

    BalasPadam
  4. wah............tahniah la kak..
    atas kemenangan akk nie..
    x sangka kan.
    pass nie leh la guna hp tu..
    leh bersosial lagi jauh..hahaha..
    any way.. tahniah la sumi ucapkan

    httt://sumijelly.com

    BalasPadam
  5. TAHNIAH! Kak Ina..it pays your had work & efforts...you deserve it sis!!!Proud of you...!Manager tak dapat tempias ape2 ke...saje nak kasi idea suruh manager akak demand..!!Cabutttt!

    BalasPadam
  6. i am going to nuffnang's office now!! :) :)

    BalasPadam
  7. Kak Ina..tahniah...best na bangga gilerrr dgn akak...

    BalasPadam
  8. bestnye auntie dpt blackberry..nak jugak..hehe...
    tahniah2..

    BalasPadam
  9. Salam kak ina...
    wah best nyer menang blackberry curve tu...mahal gak tu nak beli.. caya la akak..mmg x sia2jadi blogger yg rajin buat n3 mcm2 mcm akak ni...tapi kak ina mmg rajin..saya dah follow akak..hari2 ada n3 akak...tahniah kak..
    dan teruskan jadi blogger yg rajin dan menang apa plak lepas ni ek??..

    BalasPadam
  10. tahniah! tahniah!
    (jeles.. jeles..)

    waaa.. nak jeles lagi.. jeles. jeles.
    haha.. bestnye dapat blackberry..
    ade wifi bagai..

    kite, kek blueberry je la ade.. takde wifi pulak tu.. hehe..

    BalasPadam
  11. wahhhh...tahniah kak ina!!! bestnya dpt tepon canggih. nak pinjammmm..!! hehe

    BalasPadam
  12. wuuuuiiii kakk...tahniah2...

    bangga ngn kak ina..fewwiitttt..~

    again, congrats kak..:)

    BalasPadam
  13. kak ina... TAHNIAH

    wah besh nye ler hai .. rezeki tu harus jgn di tolak.. tp kalau ado lebih2.. tolak ler kat zr skit hehehehhe

    BalasPadam
  14. untungnya kaaaaak.... ritu kata nak beli, sekali dapat free daaaa...

    alhamdulillah.. inilah baru dikata rezeki terpijak...

    www.sweetdarling79.com

    BalasPadam
  15. tahniah k ina...beshnye...dapat hp free berjenama! pasni imran pakai 3310 tu la yek...eheheeee

    siap dapat buat lawatan kat office nuffnang lagi tu...uishhh

    BalasPadam
  16. kak ina..
    tahniah la..
    tmpang gmbira :)

    BalasPadam
  17. wahhh...tumpang gumbira ((sambil imagine~ kalaulah aku yang dapat...perrrgghh)...
    tapi mmg kak ina layak selayak-layaknya...congrats! :)

    BalasPadam
  18. TaHniAh kak...
    wah..
    dapat blackberryyyyyyyy!!
    akak memang layak..

    BalasPadam
  19. hai love...thanks...nak pinjam..ala your hb mampu bagi lagi dari akak punyer tau.

    salam cik min...thanks..lepas ni semangat membara ibarat arang yang tengah dikipas..cam org bakar sate tu..


    salam yanmie..terima kasih yer..pasni nak cari cover dialah pulak..

    salam sumijelly..terima kasih..memang kemenangan yang tak di sangka-sangka.


    salam watie....manager dapat makan luar semalam udahlah..pastu bagi elaun..pandai ek jadi batu api kat my manager..harap2 dia tak baca ek..

    BalasPadam
  20. hai vvens..tentu you dah dpt bb kan..



    salam ann..terima kasihlah..shy-shy catlah akak dengan kamu ni..kitakan baru kenal..


    salam asliani..alahai..kamu muda lagi...lagi banyak peluang boleh menang..auntie dah nak setengah abad lah..


    salam norma..terima kasih sudi jadi pengunjung setia akak..klu ada rezeki akak lagi ..adalah..klu tak ada..redha ajerlah..

    salam ctnurmalissa..terima kasih...

    salam yuyun..janganlah jelous..kamu cubalah kalau ada lagi pertandingan..mana tau rezeki kamu pulak ni..

    BalasPadam
  21. salam ain..terima kasih..rasanya ain nilah pengkomen terbyk kat blog akak..terima kasih sudi jadi pengunjung setia akak..


    salam fiza...yang lama tu mana boleh bagi imran.belum cukup umur tau..


    salam amy..bukan nak beli..hb nak survey harga dulu..tak tahulah ni nak beli ataupun idak..

    BalasPadam
  22. salam zura...terima kasih..mana ada lebih..yang ni pun ada yang nak..sabo ajerlah..

    salam mummyseri..terima kasih yer..



    salam rozie...ala kat sana lagi canggih manggih kan hp ..terima kasih wish akak..


    salam ashley..terima kasih..

    BalasPadam
  23. salam fana..terima kasih..semuga kita berjumpa lagi kalau ada event nuffnang..

    BalasPadam
  24. Wahhhhhhhh!!!

    Tahniah kak! sonoknyaaaaaaaa

    BalasPadam
  25. aduhai... bestnya k.ina... dapat free tu.. orang lain punye la tercekik anak tekak nak membeli benda alah ni.. hehehe.. congrats k.ina..!!

    pssst..jual 1/2 price kat hanie, boleh? hehhehhe

    BalasPadam
  26. salam ai..terima kasih yer...


    salam h4ni3...terima kasih..kalau nak beli sendiri akak tak rela..baik akak beli emas..berbaloi sikit..nak jual 1/2 price..kat umah ni pun dah berebut orang nak beli...

    BalasPadam
  27. slm k.ina..sory lame myepi..bz ckit.bru trbaca entry k.ina..waa..bestnya dpt blackberry..bertuah k.ina..pepun tahniah ye akk..

    BalasPadam
  28. kak ina,
    best laaa...
    hmmm ni yg nk jdikan idol ni...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers