OOO

Isnin, Disember 14, 2009

Happy birthday Russhdi dan Nurliyana

Buat Muhammad Russhdi dan Nurliyana...pada 11hb. Disember 2009 yang lalu...sorry lambat wish..mak gi jejalan

 Selamat Hari Ulangtahun  ke 23 tahun dan yang ke 20 buat ke dua-dua anak mak yang di sayangi..terasa sekejap ajer masa berlalu..
...semuga masing-masing dapat mencapai cita-cita yang di impikan... jangan luper dengan nasihat mak dan ayah...
jaga pergaulan masing-masing dan jaga solat...


 semuga berjaya pulang dengan kejayaan..mak dan ayah sayang dengan kamu berdua
tak sempat nak beli atau buat kek...tak yahlah yer..yana tak ada kat sini...tak bestlah...sorry ek Russhdi..

15 ulasan:

  1. Selamat Hari jadi buat kedua2nya ...semoga menjadi anak yang soleh & solehah serta membanggakan kedua ibubapa...

    BalasPadam
  2. happy belated bday utk Russhdi dan yana. semoga berjaya hidup di dunia dan akhirat!!

    psst...dia org share the sama birth date ke kak..???

    BalasPadam
  3. salam Ina...HAPPY BIRTHDAY BUAT KEDUA DUA ANAK INA , RUSHDI DAN YANA...semoga menjadi anak anak yang baik didunia dan akhirat dan semoga Tuhan memberkati perjalanan hidup YANA dan RUSHDI....aminnn

    BalasPadam
  4. salam aNIe..terima kasih yer..semuga anak-anak kita menjadi seperti apa yang di doakan oleh kamu tu..aminnn


    salam ain..terima kasih atas ucapan tu..memang betul...mereka berdua berkongsi tarikh yang sama..kebetulan pulak..


    salam kak intan...terima kasih yer kak intan...semuga apa yang didoakan agar termakbullah hendaknya..

    BalasPadam
  5. Happy B'day 2 Russhdi n Nurliyana... semoga jadi anak2 yg sentiasa membanggakan kedua org tua....

    BalasPadam
  6. hepi bestday tuk putera puteri akak tu....
    semoga bjaya dunia akhirat.....
    dan membahagiakan bonda serta kga....
    amin! :)

    BalasPadam
  7. hepi b'day buat anak2 kak ina Russhdi dan juga yana... semoga doa dari mak itu akan termakbul dan jadi lah anak2 yang berjaya baik didunia dan juga diakhirat...aminnn

    BalasPadam
  8. moga panajng umur, dan membahagian ibu dan ayah...aminnn

    jangan lupe kak jemput dtg sabtu ni...

    BalasPadam
  9. Hepi Belated Besday buat anak2 akak yeh.. Moga jadi anak2 yg soleh & solehah.. :)

    BalasPadam
  10. Happy Birthday untuk kedua-duanya...

    Semoga diberkati oleh-Nya dan menjadi anak yang membanggakan kedua ibu dan bapa..

    BalasPadam
  11. salam kak ina...ima dtg nak ucapkan happy birthday buat
    Russhdi dan yana, moga sentiasa diberkati olehNYA

    BalasPadam
  12. hepi belated besday utk kedua2 anak akak. moga mereka menjadi anak yg soleh dan solehah..amin..

    bestnya diorg kongsi date yg sama...

    akak besday yan 20hb nie..hehehe *sibuk je nk bgtau..hahhaa*

    BalasPadam
  13. hAPPY belated birthday wat anak2 akak rushdi n yana..
    smoga berjaya dlm apa bidang yg diceburi n senyum slalu tau..awet mude :)..

    BalasPadam
  14. salam kak...epi beleated besday tuk yana & rushhdi...moga diberkati perjalanan hidup mereka...aminn

    BalasPadam
  15. terima kasih buat member-member yang sudi mendoakan anak-anak akak..semuga doa kalian menjadi kenyataan..amin...terima kasih sekali lagi..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers