Selasa, Disember 22, 2009

Malam Mister Potato Fiesta 2009 di Club Mist, Bangsar

 bloggers baru yang akak jumper...Kat, Zaila, Aimi dan ibu dia...(ingatkan kakak dia..awet mudalah)..akak pakai misai terbalik ek..baru perasan..
Kadang-kadang  seram sejuk bila gi event nuffnang ni...tempat yang buat event ni selalunya macam tak sesuai untuk orang islam..dan orang yang dah berusia seperti akak ni......serba salah  jugak di buatnya....
Kat, , Aimi. http://www.zailabinimdae.blogspot.com  (Zaila,)  dan Abang Nara
Tapi pergi jugak dengan my manager..dah kena jemput..gi ajerlah....sampai awal sangat...lepak kat luar..borak dengan bloggers baru pertama kali jumpa....pot pet...pot..pet.....ambil gambar (biasalah bloggers...kalau tak ambil gambar tak sah)
Redmummy yang datang dengan Reddaddy...memang sesuai di panggil redmummy...merah sangatlah mak ngah..
kena pakai topi  merah dan misai tipu ...(masa ni misai entah kemana akak letak) nilah pulak bila nak masuk...macam  asooo pekebun sayur pun ada...
yang best tu Mister Potato sebenar(Sham) pun datang..apa lagi snap...snap..snap..fofularlah you...
first time jumpa awek Abang Nara...cun weiiiiii..jangan luper tau abang nara..kalau makan nasi minyak jemput akak tau..
Mister and Miss Potato...dia dapat no 2..tahniah..perut  dia buncit mcm Mister Potato jugak ..entah apa yang dia letak dalam baju dia..akak tak tanyalah pulak..
 
This is My Mister Potato (My Manager)
Bergaya lagi dalam club..memang malam ni dia tak hidangkan minuman keras.....
Memang kelakarlah MC Botak malam ni...luper pulak nama dia...
Firdaus dapat hamper..MC suruh bagi barang kat dia..pasal gitar..atau pun apa yang di petik bila main gitar.....ada 2 orang yang naik...Firdaus dan Amoi...bila MC suruh oooo..zooommm..Firdaus buat batu dan amoi buat air...jadi Firdaus yang menang...
-akak pulak dapat sebab MC suruh bagi Kerepek Kentang Mister Potato Perisa BBQ..kebetulan akak bawak beg goodies Mister Potato..
Lepas games ni...makan times......
Tiba saat bloggers berpakaian ala-ala Mister Potato membuat persembahan...mereka kena ikut gaya Mister Potato menari..macam-macam gaya ada...kelakar sungguh...
Siti yang mula-mula buat..memang MC kata sape yang dapat tiru tarian mirip Mister Potato dia yang menang....ada yang tak ikut peraturan.....
 persembahan dari HUJAN..akak dah tua..tak berapa minatlah..tapi anak-anak muda yang hapenning..
Memang best persembahan mereka ni...bergoyang jugaklah kaki akak ...
Lepas tu di umumkan pemenang pertama..Siti tempat pertama..memang patut pun menang...sanggup berhabis sakan...
sporting sungguh pasangan suami isteri ni...
Blogger yang menang tempat pertama Nurashikin Muhamad Shukor...lepas habis semua ni ada disco time...takkan akak nak stay...cabuttttttt
.akak tak menang....tak apalah..tak ada rezeki akak...lain kali cuba lagi...
 setiap blogger yang datang dapat goodies beg..
 alhamdulliah dapat 2 hampers....puaslah anak-anak mengunyah benda ni..
terima kasih nuffnang sudi jemput akak ke event ni...dan terima kasih pada Mamee yang menjadi penaja.

8 ulasan:

  1. Ina....hahaha...macam2 peraduan yang ina menang ye....Tahniah...tak sesia Ina berusaha buat entry pasal Mister Potato tu...kelakar tau anie tengok...

    Kalau anielah...malas nak buat sebab tak tau cik abang tu bagi pergi ke idak...hehehe...kalau yang premiere screening okaylah agaknya...

    BalasPadam
  2. Wah.. First time sini..
    Sempoi abih la akak ni..

    Zool

    ligakampung.com
    OhPemandu

    BalasPadam
  3. askum kak ina,
    ha ah..tk sempat nk tegur lagipun segan lah..hihi~
    tp bestla akak dpt hamper. nk sgt hamper tu..bleh kenduri keropok tapi malangnya goodie bag tu letak dlm keta..hishh..menyesal sungguh! huhu..tp tdk mengapa, dpt jugak tiket GSC premier class..hee~

    BalasPadam
  4. untungnya akak selalu jadi tetamu nuffnang... share laa tips skit kak

    BalasPadam
  5. kak ina. seronok dapat jumpa & kenal :) harap boleh jumpa lg nti..

    hehe, mama kita dah jd pembaca blog kak ina kl ni.. ;)

    kita ambil beberapa gambar ye dr blog ni.. heee..

    BalasPadam
  6. kak ina! awat cabut awal2.. orang baru nak posing2 ngan kak ina tau. cari2 dah ilang. nextime jmpe kita posing okeh? ;)

    BalasPadam
  7. salam aNIe..dah rezeki..alhamdulliah..nasib baik hb ina benarkan gi memana pasal ada anak yang temankan..klu seorg takut jugak..


    salam zool...akak dah gi ke blog kamu..terima sudi datang.


    salam fiza..tahniahlah dpt cabutan bertuah tu..lain kali kalau jumpa kita tegur menegur yer..apalah yang nak di segankan.


    salam h4n3i...misai tu ajaib..kejap ada kejap tak ada.

    salam sweetdarling..kena rajinlah bukak website nn..pastu msklah contest kat situ..klu berjaya dptlah mcm-mcm.


    salam amy..ambil gambar tu..ckp dgn mak terima kasihlah sudi dtg ke blog akak..


    salam afra...lain kalau nampak terus ajer snap..anak nak balik cepatlah malam tu..next time k..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers