OOO

Ad

Khamis, Disember 31, 2009

Wets di Wet World

Bawak imran dan athirah gi ke Wet World Shah Alam pada 2 minggu yang lepas...kira dah basi dah cerita ni..tak apalah akak nak letak jugak dalam blog akak.....dah lama plan nak gi kesini..tapi ashik hujan ajer..apa guna gi berendam kalau hari hujan..takut mengigil kebiruan nanti..dahlah kena bayar..bukan macam orang dulu berendam dalam sungai ataupun parit.

Alhamdulliah bila cuaca panas kami berempat sampai jugak ke tempat ni...memang pernah pergi ke muzium shah alam dan pejabat jais tapi pada masa tu tak jumpa pulak tempat ni...nasib baiklah ada gps..senang sikit.
Dalam internet kata harga kanak-kanak dan dewasa bila weekdays ..baru RM6.00 dan RM8.00 tapi bila sampai kat sana rupernya dah naik harga...bayar ajerlah...kalau gi ke Sunway Lagoon lagi mahal giler..
 Seronok sungguh mereka berdua naik benda ni..sampai 3 kali..nasib baiklah orang tak berapa ramai. 
Yang best kat sini banyak orang melayu...tak macam kat Sunway Lagoon banyak orang cina ...pastu puas tenguk free show kalau kat sana...orang lelaki memang suker kalau ada orang perempuan tayang body kat situ..kalau tak tenguk pun mesti jeling-jeling......orang perempuan...hemmmm..geram dengan keseksian tubuh badan mereka ataupun geram tenguk mereka pakai cuma 2 keping.
Anak-anak akak 2 orang ni suker main air...berjam-jam pun tahan...dari pukul 11.00 sampai nak dekat pukul 5.00 pun tak puas-puas berendam...
Ugut nak tinggalkan dia (imranlah tu) barulah nak balik...firdaus dah bising sebab orang dah balik kerja...takut jalan jem...memang betul pun jem di federal highway...dari pj hilton hingga ke pusat bandar...ikut jalan tol ke pwtc pun tak guna..jalan kat damansara pun jem giler..

 Dekat 2 jam baru sampai rumah..tu pun ikut lebuhraya duke...beli ajer nasi goreng 4 bungkus...sebab memang tak sempat nak masak hari ni...nasib baik cik abang tak tarik muka empat belas..tak apa kan bang...sekali-kali makan nasi bungkus.

9 ulasan:

  1. wet wrold mmg melayu yg suke g , kalau sunwy lagoon mmg kapir ramai g ... cz ala pantai , leh pakai bikini seksi2

    BalasPadam
  2. sama la kita..anak tak bolih jumpa air..bukan main susah nak ajak balik..bolih pulak kata..mak bayar mahal..sayang la nak balik cepat...

    BalasPadam
  3. ina...anak2 kalau dah jumpa air...dah masuk kat dalam tu nanti susah nak panggil keluar...

    Lama dah tak pergi bawak anak2 mandi manda kat taman tema...

    BalasPadam
  4. ina...anak2 kalau dah jumpa air...dah masuk kat dalam tu nanti susah nak panggil keluar...

    Lama dah tak pergi bawak anak2 mandi manda kat taman tema...

    BalasPadam
  5. salam ina,
    kakyon dah lama meninggalkan zaman2camni..terasa rindu pulak..huhuhu..

    BalasPadam
  6. salam...sakan bebudak tu ya. Mak nye tak join celup2 kaki ke hehe...takkan jadi pemerhati dan photographer je. Kak ina, saya dah bagi nombor kat email akak. Dapat tak? alamak ntah salah email.Saya dan kakak saya mmg plan nak pi midvalley harini. Best gak klu dapat jumpa. Klu akak free ya..nanti akak check email akak. Klu tak dapat gak, akak sms no phone pada sampul surat haritu ya....

    BalasPadam
  7. berbalo2 byr tket kalau bdk2 suka main air camtu kan kak! hepy new yr!!

    BalasPadam
  8. seronok nyer anak2 akak mandi...saya yg tgk pon rasa mcm nak terjun dlm kolam tu skrg gakkk... hehehe

    BalasPadam
  9. salam fazilzura...akak dah gi ke sunway..hemmmm free show sungguh...


    salam erna..betul kata anak kamu tu..rugi klu gi sekejap..



    salam aNIe...memang semua budak-budak cam tu gamaknya..sekali-sekali bawaklah anak bongsu kamu tu berendam.

    salam kak yon..ala kak yon bawak ajer cucu gi ke situ..tentu teringat kenangan lalu kan..

    salam fairy...akak dah hantar sms ikut no kat sampul surat tu..tapi tak ada balasan..


    salam E-na Zarina..akak pun terjun sama.tapi tak ambil gambar..

    salam Mala..memang akak terjun tapi segan nak tunjuk kat blog..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers