OOO

Selasa, Januari 26, 2010

Contest Tadika Aulad (kak pah)

Gi jejalan kat blog kakpah tuanpunyer tadika aulad ternampaklah pulak contest ni..jom baca syarat-syarat penyertaan ek..

Senang saja. Walau bagaimanapun, syarat mestilah ada. Seperti biasa syarat utama ialah:

1. Menjadi follower Tadika Aulad @ Auladjannah-dah jadi follower dah

2. Meletakkan link Aulad di blog anda.-memang dah lama tepek link dah..kan..kak pah..


(Mereka yang telah menjadi follower dan sudah meletakkan link di blog, sila ke syarat berikutnya)

3. Copypaste banner Aulad Is The One dan letakkan di dalam N3 peraduan anda.
4. Copypaste gambar di bawah iaitu gambar yang dijadikan bahan peraduan. Karang satu dialog berpandukan gambar. Dialog mestilah di antara boy 1, boy 2 dan boy 3.
Boy 1 -   Kau tenguk apa tu..
Boy 2 -   Tu haa...cikgu tu tengah tidur....siap meleleh air liur dia..
Boy 3 -  Eeeeee...dahlah tidur, meleleh air liur..tidur depan mak ayah kita pulak tu..tak malu...

               5. Dialog mestilah original dan lucu. Hanya satu N3 sahaja yang diterimapakai.
6. Sila tinggalkan jejak di dalam ruang komen di bawah sekiranya anda telah membuat N3 dan sudah memenuhi syarat-syarat di atas. Kakpah akan ke rumah anda.
7. Pemenang akan dipilih melalui dialog yang anda karang.

Nota penting: Dialog tu tulis di bawah gambar. Kalau ditulis di dalam box kat gambar tu, nanti tulisan jadi kecil tak dapat baca.

Hadiah utama berupa wang
RM 100.00

2 hadiah saguhati
RM 25.00 setiap satu.

Tarikh tutup penyertaan ialah 31 Januari 2010

4 ulasan:

  1. worait ina. kakpah dah datang tengok ni. good luck hehe...

    BalasPadam
  2. salam kak pah..terima kasih sudi jenguk-jenguk..

    BalasPadam
  3. salam daydeck..cuber jangan tak cuber..kalau menang bagitau akak yer..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers