OOO

Khamis, Januari 21, 2010

HAPPY BIRTHDAY MUHAMMAD IMRAN

Hari ni 21hb. Januari hari imran dilahirkan 9 tahun yang lalu...memang senang masa mengandung dan melahirkan imran (epidural..memanglah best...tak sakit) wah cepat sungguh masa berlalu..Imran ni ada angin kus-kus..kalau baik...baik sangat..kalau idak...naik darah akak di buatnya sampaikan boleh orang panggil Tarzan......Yana dan Ira dah call wish happy birthday..bila balik sekolah dia tanya....Mak tak ada hadiah ker?

SELAMAT ULANGTAHUN KE 9 TAHUN BUAT ANAKKU 
MUHAMMAD IMRAN 
  BELAJAR RAJIN-RAJIN TAU..RAJIN SOLAT DAN KENA DENGAR CAKAP AYAH, MAK, ABANG, KAKAK, GURU DAN ORANG YANG LEBIH TUA. JANGAN NAKAL YER.

Paling suker tenguk gambar yang ni..

12 ulasan:

  1. HAPPYBIRTHDAY MUHAMMAD IMRAN..jadilah anak yang menyenangkan hati ibu bapa..

    BalasPadam
  2. Happy birthday Imran, so dapat hadiah apa

    BalasPadam
  3. hye imran , saya abang aus dari

    http://ausmelankolik.blogspot.com

    ahaha..

    mengucapkan selamat hari lahir

    semoga menjadi insan yang berguna untuk ibubapa , keluarga , negara dan agama.

    insyaallah..

    p/s : kak ina sila masak dan buat sambutan hari jadi . saya nak merasa ni masakan kak ina..hehe

    BalasPadam
  4. happy 9th bday imran!!! semoga membesar jd anak yg soleh dan menyenangkan hati ibu dn ayah!!!!

    BalasPadam
  5. selamat hari jadi pada Imran. Ciri2 karakter Imran sama je ngan anak sy Danish.

    BalasPadam
  6. happy birthday buat Imran.. moge jd anak soleh tau!..

    BalasPadam
  7. happy birthday imran...selamat panjang umur..murah rezeki jadi anak yg taat pada ibubapa n soleh

    BalasPadam
  8. happy birthday imran.. comelnya muka imran masa baby.. putih cam kak ina gak..

    BalasPadam
  9. salam semua..terima kasihlah mendoakan imran..semuga doa-doa tu semua menjadi kenyataan.

    Buat aus..malaslah nak buat jamuan ..penat..kamu ajer yang belanja imran makan..boleh ker?

    BalasPadam
  10. salam semua..terima kasihlah mendoakan imran..semuga doa-doa tu semua menjadi kenyataan.

    Buat aus..malaslah nak buat jamuan ..penat..kamu ajer yang belanja imran makan..boleh ker?

    BalasPadam
  11. salam semua..terima kasihlah mendoakan imran..semuga doa-doa tu semua menjadi kenyataan.

    Buat aus..malaslah nak buat jamuan ..penat..kamu ajer yang belanja imran makan..boleh ker?

    BalasPadam
  12. epi belated besday imran..sama nama dgn anak sy..imran dah 9 tahun tak ada adik lagi ker?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers