OOO

Rabu, Januari 06, 2010

Jumper Member Cyber Jauh di Rantau

Jumpa Fida  baru balik dari Dubai bercuti kat sini..akak cuma dapat jumpa dia lagi 1 hari lagi rasanya dia nak pulang balik ke Dubai..Fida terpaksa balik bersama 2 anak dia...Suami dia dah balik dulu dah..sebab ada hal...


 Comel 2 orang permata hati Fida..peramah sungguh anak-anak Fida .....Farris Adam dan Fatin Amily..
...dulu masa Fida balik mengejut sebab arwah ayah di ameninggal akak tak sempat nak jumpa..pastu dia sibuk dengan kenduri tahlil dan balik pun kejap ajer....
Senang jugak nak cari rumah ibu Fida ni..akak pergi dengan imran...imran yang jadi mangsa tukang ambil gambar.....


Sampai kat umah Fida kami dihidangkan dengan cupcakes buatan Fida....adusss cantiklah...rupernya bila balik bercuti dia gi belajar deco kek/cupcakes..bagus ek. Fida..tak buang masa...kalau tenguk kat blog beliau..memang Fida rajin berniaga kat sana...Fida ni memang dari lepas kawin tak duduk kat Malaysia ... merantau ikut suami...tak silap lepas kawin terus tinggal di Korea sampai dia dapat anak...bagus tu..muda-muda merantau kat tempat orang...

Walau cuma sebentar kami dapat berjumpa...tapi rasa macam dah kenal lama..terima kasih bebanyak di atas pemberian cenderahati dari sana....semuga bila balik nanti kita berjumpa lagi.

7 ulasan:

  1. Wow KakIna...U r definitely an ActiveWoman! U don't mind going places to meet people! Very good! ;)

    BalasPadam
  2. terima kasih kak ina sudi singgah ker rumah mak fida..

    BalasPadam
  3. salam kak ina,
    seronok betul tengok cerita kak ina jumpa member2 blogger ni,kalau ada award untuk blogger paling aktif sure kak ina yang dapat...hehehe.

    BalasPadam
  4. hai love2cook..thank you very much dear..no hal lah..you want me to go to your house..no problem..just kidding..sorry ok..grammer lintang pukang..


    salam fida...terima kasih sebab kamu sudi terima akak datang umah kamu.



    salam ima..amboi kemain ek puji akak..siapkan torpi..akak datang gi ambik ek.

    BalasPadam
  5. Salam cik ina

    Bagusnya, rajin menghubungkan tali siratulrhim sesama wpun kawan maya..moga nanti kita pun boleh jumpa..bye

    BalasPadam
  6. Is this the same Fida yg letak banyak recipe kat MYR tu?..Watie konpius jap ni!!Tolong sat Kak Ina clarify!

    BalasPadam
  7. salam mamaju..boleh sajer..nanti kita set tempat dan dan tarikh..sape yang nak belanja ek..


    salam wati..tak samalah..fida yg ni duduk jauh kena naik aeroplane..fida yang tu naik kereta ataupun keretapi..kat sini ajo..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers