OOO

Isnin, Januari 18, 2010

Ole-ole dari India


Bila balik dari sana...yana bawaklah ole-ole..... muruku dan kentang goreng...semua kata...aiyooo manyak cedaplah...
aiyoyo..merah sangatlah mak ngah..ni Yana punyer..nak tempah buat baju...kain sari ni..6 meter lebih...lebihan kain nak buat aper ek..yana guna cuma 4 meter ajer..akak nak pakai tak sanggup rasanya..
Untuk ira....aduhai lepas ni ira lehlah gi majlis glamour...lip lap... lip... lap....
Untuk abang-abang dia..
untuk baju raya akak...buku Harry Porter untuk Ira
member dia order baju hard rock india..satu lagi Yana punyer.....mahal jugak baju hard rock ni..tempat sampul surat  gambar taj mahal untuk rumah..
Kurta untuk imran dan suami akak..bila imran cuber..dia kata...mak mana seluar..dia ingat cam baju melayu ada seluar sekali..
hemmm....minyak wangi...Yana suruh pakai untuk ayah dia ajer..tak leh untuk orang lain....akak cakap Yana..
alamak Yana..tahun depan dapat adiklah...takkan mak nak pakai siang..mesti pakai malam kan....
Firdaus kata.. .payahlah Daus lepas ni....kena beli susu dan pampers adik baru....ahakssss
Yana belikan untuk akak kat Airport Bangalore.....hemmmm tak pernah tau akak beli sendiri minyak wangi mahal..akak selalu beli Avon ajer...aduhai lepas ni..kena pakai sikit-sikitlah..nanti cepat habis .... tak kuasa nak beli minyak wangi mahal....
Beli kat airport sini ...terima kasih yer anakku..loaded jugak walaupun masih belajar...

11 ulasan:

  1. Salam Kak..Wahhhh..merahnya Sari Yana...Cantekkkk...Agak² taun ni Yana raya kat M'sia or kat rantauan...?

    BalasPadam
  2. Bagus la Yana ni. Sume dia ingat nk beli. terharu dpt anak camni kan kak?

    BalasPadam
  3. best btol. suka baju bangalore, design dia chantik

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak ina. Oh, seronoknya akak sekeluarga dapat macam-macam buah tangan dari Yana. Kakchik baca semua... sampai tang minyak wangi tu tergelak sakan. Hihihi akak ni memang pandai buat lawak. Tapi kan, apa salahnya kalau tahun depan Daus dapat adik hehe.
    Bertuah akak, anak perempuan ingat semua ahli keluarga. Kirim salam 'assalamualaikum' untuk Yana.

    BalasPadam
  5. kak ina, syok kan dpt ole-ole dari oversea.. hehe

    BalasPadam
  6. amboiii, baju merah tu macam org nak kawin je (indian kan pakai baju merah nak kawin..) lawaks ajer!! Alhamdulillah murah la tu rezeki anak akak tu.

    BalasPadam
  7. Salam Kak Ina,
    Merah sangatlah Mak Ngah sari tu. Walaupun merah tapi cantik sgt warna tu

    BalasPadam
  8. itu tandanya anak akak tu sayaaang kat famili dia...

    BalasPadam
  9. Kak ina,
    Yg kaler merah lebih baju yana wat ler utk irah....hehehe...agak2 derang nak xpakai sepasang?

    BalasPadam
  10. salam sue..tahun ni tak tahulah lagi dia dapat raya kat sini ataupun idak..tenguk pada jadual cuti..


    salam ai..memang terharu bila Yana ingat kat kami sekeluarga. Alhamdulliah.



    salam Matjoe..memang simple design baju ni..tapi cantik..nak beli ker??kena bayar tau..tak leh free..


    salam kakchik..akak dah kirim salam kat yana..ala kak chik dah tua ni kalau mengandung rasanya banyak kot masalah..tunggu cucu ajerlah..

    salam h3ni4..alhamdulliah yana ingatkan kami..

    salam paij88..semuga sampai bila-bila dia ingatkan kami semua.


    salam Aidah...nasib baik kulit Yana putih..kalau idak???


    salam daydeck..alahai Yana beli untuk family ajerlah..tak beli untuk orang lain...


    salam sweetdarling..hemmm muga-muga dia sayang kami sampai bila-bila.


    salam Reenaz..takkan mereka nak pakai boria..mesti malu agaknya.lebihan kain buat tudung kot..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers