OOO

Isnin, Februari 08, 2010

Kat Umah Pengantin Lelakilah Pulak

Sebenarnya ada lagi gambar...tapi kat fb nak upload gambar payahlah pulak...tenguk gambar yang ni dululah yer..
Minggu lepas umah pengantin perempuan...semalam rumah pengantin lelakilah pulak....pengantin lelaki anak bongsu..pengantin perempuan anak sulung..baguslah cam tu...
Yang ni jadi rebutan...akak pun bedal yang ni dulu.. saper yang nak order akak boleh bagi no hp...berbaloi tau..sodap..kalau nak makan untuk family day pun boleh..
 Imran peserta pertama... 
ulang 3 kali..salah satu favourite dia...
ni akak punyer..lepas makan..berpeluh di buatnya....sampailah balik kat umah...nasib baik tak ada darah tinggi....hairan ek..camner orang arab tu akan kambing bebanyak tak kena penyakit....lepak dulu borak-borak barulah makan nasi sikit...
seronok jumper saudara mara..ada yang datang dari Kuantan, Jay Bee dan Singapore....masa kerja kawinlah dapat balik jumpa kan..
 cuma tinggal 3 beradik ajer...adik beradik arwah mil..bapa pengantin lelaki belah kiri
Selepas zohor pengantin perempuan pun sampai..apalagi pak pong ..pak pong..tema merah...amboi dah cuaca panas...pakai baju merah..nasib baik tak ada lembu...kalau idak kena kejar lah pasangan pengantin
malu-malu di atas pelamin
semuga berbahagia yer...
suker tenguk yang ni kat tempat makan beradab..cantik sungguh
aduhai memang mengancam...akak memang suker betul dengan cara deco kek ni..tang bunga real tu yang buatkan kek ni lagi lawa....berapalah gamaknya harga kek ni..

2 ulasan:

  1. hehee... kak ina kat sentul gak ke? lama lagi kot ku nak kawen.. calon takda

    BalasPadam
  2. mak aiii..tergolek dog kambing panggang tuuu!!! sedapnya...

    saya pun anak sulung, hubby anak bongsu. memang serasi!!!!!

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers