OOO

Ahad, Februari 21, 2010

Macam-Macam Ada di Astro Fest (Part 1)

Semalam memang sibuk sungguh...dari pagi acara rutin mingguan ke Pasar Tani, Taman Melawati...lepas tu ke Seri Kembangan..
Dari situ ke sini pulak jumpa member blogger...makan-makan..jalan-jalan
 pasal  Daydecklah akak pergi ke sini  (terima kasih yer)
di pintu masuk
jumper pulak Lilyputih
Bean dengan Aus jangan jelous ek tak di jemput..
kami senyum sebab gendang gendut tali kecapi
kenyang perut suker hati..
kesian dengan adik kita ni...bukan senang nak dapat wang kan..
berdirilah diam-diam kat atas pentas cam patung
ada penyanyi Ferhad
hasil kraf tangan orang asli pun ada juga..
tarian cina..kumpulan chopstik (mentang-mentang orang cina makan pakai chopstik)
sorry gambar tak clearlah pulak
 kena tunggu pukul 8.30 malam baru makan kat sini pulak
..seronok memang seronok...jalan sampai sakit kaki...nanti sambung lagi yer..

6 ulasan:

  1. woww.. macam best jer.. nampak happening..
    kat mana ni kak ina?

    BalasPadam
  2. lol , xaci la kak ina .
    hahahaha .
    em , tu orang ke patung kak ina , yang akak cakap kena berdiri tu .

    BalasPadam
  3. hehe, syok nya, kita pun dapat banyak tiket free sbb adik kita kerja astro, tapi semua xpergi pun.. :(

    BalasPadam
  4. Ina...seronok dpt berpesta ye...anak2 mesti suka...

    BalasPadam
  5. Salam Kak Ina..... hai bestnya dapat join aktiviti yg macam ni

    BalasPadam
  6. salam h4ni3..kat astrolah..cam family daylah ni..

    salam lovely emy..rugi ek klu camtu..lain kali bagi kat akak..akak boleh agih-agihkan kat member blog..sayang tau..


    salam anie..memang anak-anak yang suker..emak dan ayah kepenatan..



    salam aidah..memang best tau..org jemput akak datanglah..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers