OOO

Rabu, Februari 24, 2010

why 1 want to own a BlackBerry® Storm™ 9520 and why Celcom would be the best Storm-tastic place to get a BlackBerry® Storm™ 9520!

Kenapa akak nak BlackBerry® Storm™ 9520 ni...sebab ianya
  • Panjang dan lebarnya cuma 112.5 x 62.2.  Senang nak bawak ke mana-mana.
  • Berat  pulak cuma 160g. Bolehlah masukkan dalam poket baju ker...poket seluar ker...tak yah sibuk-sibuk nak masukkan dalam handbag.
  • Tak payah lagi penatkan jari nak tekan keypad..sebab  BlackBerry® Storm™ 9520 ni  guna  full touch screen dengan 65k colors displays..Display menu akan berpusing ikut handphone ni.
  • Kalau pusing kiri nantikan... menu dia akan ke kiri..boleh tukar-tukar..bestkan..
  • Memory phone dalam 2gb jer ....tapi boleh letak sampai 16gb.
  •   BlackBerry® Storm™ 9520 ada wifi, bluetooth dan 3g..dapatlah kita melayari laman web dan hiburan seperti Windows IM, Yahoo IM, Facebook dan Flickr...
  • jika kita gi jejalan jejauh ataupun tengah lepak dengan member-member...maknanya walau di mana kita berada kita masih  lagi boleh berhubung dengan member-member kita.  Memang akak suker sebab akak kan banyak  rakan cyber dan  akak suker berblogging.
  • Kamera dia ada 3.2mp, autofokus dan flash..kat kamera pun  ada image stabilization.. jadi bila tangkap gambar taklah goyang-goyang...
BlackBerry® Storm™ 9520 pun ada A-GPS...
maknanya kita boleh tenguk peta (map) bila kita tak tahu jalan..taklah sesat  barat dan  membazir minyak ...kan harga minyak dah mahal ..ini di panggil Blackberry Maps.

 Untuk yang  bekerja  atau berbisnes pulak...
  •  Bolehlah  edit jika ada perkataan ataupun kertas kerja yang telah dibuat perlukan pindaan sebab kat BlackBerry® Storm™ 9520 ada   Dokumen Editor untuk kita edit kerja-kerja kita walaupun tengah makan minum  kat  kedai mamak/restoren/kedai kopi  mahal.
  • Kat BlackBerry® Storm™ 9520 ada  juga mp3 player untuk sesiapa yang suka dengar lagu dan juga ada mp4 player untuk sesiapa  yang suka tenguk cerita ataupun video.
  •  Bateri pulak boleh  tahan sampai 305 jam untuk 2g dan 280 jam utk 3g kalau kamu biarkan standby ajer...kalau bergayut pulak bolehlah  tahan  sampai 5 jam utk 2g dan 6 jam untuk 3g. 
 
Untuk  menikmati BlackBerry® Storm™ 9520 semudah A BC......

 

  • cuma bayar dari serendah RM216 sebulan 
  • ketika anda mendaftar dengan Celcom Exec 50 atau pasca bayar Celcom Exec 250  RM148.00 sahaja.
  • Ataupun RM1,388 tunai dengan Celcom Exec 250 + Blackberry Advance dengan bayaran bulanan percuma sebanyak RM250.00
Senangkan sebab ada 2 pilihan..jadi pilihan terletak di tangan anda...nak pilih yang mana satu.Ikut kata hati yer.
 
 
sila gi ke 
tenguk pula pelan yang ni  pulak... berrrrr...baloi baloi..
Jangan luper hantar sms  kalau nak bukak facebook yer..
tenguklah punyer ramai orang berebut-rebut nak ambil tawaran hebat ni dulu..
 Anda  biler lagi???cepat-cepatlah  beli sebelum terlambat.

1 ulasan:

  1. Tabik springg kat akak.. ingat org muder jer boleh buat.. kita yang berumur ngan ader family pun bleh..kan..kan..salam perkenalan..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers