OOO

Khamis, Mac 04, 2010

Best Bits of Project Alpha Season 1

 
Tak lama lagi  Project Alpha Season 2 akan bermula..sekejap ajer masa berlalu.  Rasanya baru ajer akak tenguk Project Alpha Season 1...dah  nak mula dah  
Project Alpha Season 2

Tentu seronok kan saper yang jadi pemenang Project Alpha Season 1 tu. ..macam-macam hadiah yang mereka terima...besti-best pulak tu..

Tahniahlah buat mereka yang telah menang dari akak sebab akak  ada masuk jugak  tapi tak berjaya..tak aperlah dah tak ada rezeki...nak buat camner kan..

Rancangan ni di hostkan oleh JOJO STRUYS
(jojostruys.com), dan telah  di siarkan  di www.nuffnang.com.my/projectalpha dan  www.hitz.fm pada  setiap hari selama 7 minggu mulai dari tarikh 18hb. September 2009.
 
Jom tenguk nama bloggers yang terpilih bagi Project Alpha Season 1.
Blogger yang terpilih bagi 
Seasons  1 Featured Blogger
Masa tenguk kerenah mereka memang kelakarlah...macam-macam cerita dan aksi yang menghiburkan dari mereka dapat kita saksikan.

 Penaja utama 

Project Alpha Season 1

ADIDAS ACTION 3
 PENAJA-PENAJA
Offical Venue Sponsor
  Official Make Up Sponsor

Official Media Partner
Official Blog Partner

 
 Project Alpha Season 2  akan  mula keudara pada 19 April 2010 dan bloggers yang terpilih ialah...
  1. http://nikicheong.com/blog
  2. http://cheeserland.com 
  3. http://shaolintiger.com
  4. http://kyspeaks.com
  5. http://ninieahmad.com  
  6. http://klubbkidd.com 
  7.  http://silaserazwanali.blogspot.com
    Bila baca Si Laser Azwan Ali pun ada...lagi lah best Project Alpha Season 2 . sebab beliau terkenal dengan manusia yang tak sayang mulut...meletup-letuplah lagi  Project Alpha Season 2  dan boleh tenguk kat sini.. yer..

    Bila dah tenguk muka-muka mereka tu...tentu semua tertarik nak tenguk dan lepas ni makin meletuplah pulak si Nuffnang.

    Untuk  mengikuti perkembangan Project Alpha Season 2
    boleh  layari laman web http://projectalpha.com.my/ ataupun laman rasmi Facebook Project Alpha Season 2 di :


    Kali ni  sponsor  Project Alpha Season 2

    Main Sponsor – Adidas Action 3
    Official Broadband Sponsor – P1
    Official Flight Sponsor – Malaysia Airlines
    Official Cosmetics sponsor – Rimmel
    Official Hair and Make Up Sponsor – A Cut Above
    Official Media Partner – Hitz FM and Era FM
    Official Social Networking Site – Ruumz
    Hotel Sponsors – 360Kuching and Millennium Hotel Group
    Online News Portal – The Daily Chilli

    Banyak kan...tentu hadiah kali ni pun best-best...jangan luper yer ke http://projectalpha.com.my/featured-blogger/

    Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

    Tiada ulasan:

    Catat Ulasan

    Adsense

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Google+ Followers