OOO

Isnin, Mac 22, 2010

Bila 2 hati bersatu

Sekitar perkawinan anak buah suami akakdi Kelang, Selangor pada 13 dan 14hb. Mac 2010
sebelum akad nikah di masjid..posing dulu..sebab dah bayar mahal baju dan pelamin

sebab ada keturunan jawa...bergayalah dengan pakaian jawa...lentuk habis isteri dia..
bergaya stail bollywood..lepas tu boleh menari dengan suami..
anak-anak buah yang ralit tenguk orang main gamelan...
imran pun nak menerai
antara barang hantaran
kakak akak pun datang sama..mak pun ada..
lupa pulak nak ambil gambar..tema purple
rajinnya mereka berdua ni..
aunty-aunty yang perasan...nasib baik tak runtuh pelamin
nak jugak merasa pegang alat gamelan...
kecuh sungguh auntie-auntie ni....pada hal eksyen ajer..


lepas habis majlis semua berkemas-kemas nak balik....tak yah basuh periuk belanga sebab catering...cuma kemas apa yang patut ajerlah...

Tak kan nak duduk lelama lagi...nanti mengacau pulak pengantin baru.....selepas maghrib kami semua bergerak ke destinasi masing-masing.
Keluarga pengantin tentu kepenatan....tapi tak apa sebab alhamdulliah majlis berjalan dengan lancar..tu yang penting. Dan seronok dapat berkumpul reramai...dan insyallah tahun depan dapat lagi cucu ke 4...up lagi pangkat Tok Uda..

buat mereka berdua..sem
uga berbahagia sehingga ke akhir hayat dan semuga cepat dapat cahaya mata

8 ulasan:

  1. chun laa pengantin. kak ina pon pakai sama tema ngan pengantin

    BalasPadam
  2. selamat pengantin baru buat pasangan tu...glamour betul gambar pengantin tu..mcm2 fesyen baju.

    ok jumpa lagi

    BalasPadam
  3. seronok tengok foto pengantin baru dan aksi2 belakang tabir tu...hehehe

    selamat pengantin baru juga buat pasangan.

    BalasPadam
  4. Kak Ina.. nak tanya, gambar pengantin yang second paragraph tu kan, yang husband tu pegang kepala isteri tu, dia buat apa eh? Kita sekadar curious nak tahu je...

    BalasPadam
  5. nice photo... sapa yg amik gambar?

    BalasPadam
  6. wah akak dah tukar langsir baru yerr..cunlah hehehehe..tengok gambar pengantin teringat masa wedding 2 tahun lepas hahahha

    BalasPadam
  7. lama tak attend kenduri kawen..

    BalasPadam
  8. salam matjoe..ada orang sponsor baju kami tu..tu sebab sama.


    salam mamaju..pengantin mestilah lawa kan.

    salam mamafami...akak dah jawab ek..

    salam paij188..tak apalah..nanti kalau balik malaysia for good bolehlah attend kenduri kawin sampai tak cukup kaki nak pergi tau.

    salam ima..terima kasih yer..

    salam jeff ..akak dan anak akaklah..


    salam nurul ..memang kalau tenguk org kawin mesti teringat kenanganlalu kan..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers