OOO

Khamis, Mac 18, 2010

“I’m going to the Gatsby Deodorant Street Fair”.


Sape nak join event ni...sebenarnya ni adalah projek rahsia yang di bisikkan dari bibir ke bibir yang di panggil Projek 400 yang ditaja oleh Gatsby Deodorant Street Fair.

Jomlah sertai event ni...terbuka untuk 400 orang ahli Nuffnagers Glitterati...sapa tak pergi ...rugi tau...sebab macam-macam ada kat situ nanti....kat bawah ni ada disertakan butir-butir lanjut mengenai event ni..

Date: 17 April 2010
Time: 10 am – 5 pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor, 
Berjaya Times Square, Kuala Lumpur

Pada hari tersebut nanti ada jugak cabutan bertuah...banyak tau hadiah dia..bernilai RM15,000.00 untuk di rebut.....fuhhhh...bestnya..

Ada juga exciting fun fair games seperti Sumo Wrestling (in air bag suits!), gladiator battles dan permainan yang selalu ada di fun fair...manalah tau kita boleh berjumpa di sana nanti. Sape yang tak pernah join event nuffnang lagi bolehlah pergi...jom..jom..jom kesana.

Jangan lupa melayari : www.gatsby.com.my/streetfair

10 ulasan:

  1. jumpa kat sana eyh kak...macam biasala...

    BalasPadam
  2. have fun k ina! tak sabar nak baca the entry

    BalasPadam
  3. jumpa akak di sana...nanti ble la kita lawan sumo ye?

    BalasPadam
  4. SALAM KAK..NAK TANYA EVENT terbuka untuk 400 orang ahli Nuffnagers Glitterat ni yang ada akaun nuffnang tu ke??

    Akak pergi tak??nurul belum penah join mana-mana event yang dianjurkan oleh nuffnang..so mcm nak join aje kali ni..

    Ooohh yer nurul dah tukar blog yer..nanti sila ke http://www.inidiarinurul.blogspot.com

    BalasPadam
  5. waaahhh..best nih. nnt kalo pegi leh jumpa dgn kak ina kan..

    BalasPadam
  6. kak ina, mana gambar website gatsby tu. kita jumpak kt sana

    BalasPadam
  7. akk pergi ker?kalau pergi nti update ler citer nih yew...

    BalasPadam
  8. salam mr bean dan lily putih..yeehaaa jumpa di sana yer..


    salam liza...nantikanlah cerita ceriti akak yer..

    salam gto...oker kita lawan sumo nanti..tenguk saper yang kalah..

    salam aus..k..nak lawan apa pulak dengan akak nanti.

    salam nurul..cuba ajer mana tau ada rezeki nanti.


    salam linn..insyallah kita jumpa nanti yer..


    salam matjoe..kan ada tu..tak nampak ker..insyallah jumpa kat sana yer..

    salam kina..insyaalah akak pergi..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers