OOO

Selasa, Mac 16, 2010

Kisah Hari Sabtu

Akak nak minta maaf sebab tak boleh balas komen kat shoutbox dan komen di bawah N3 kerana line internet tak elok lagi..mungkin ambil masa yang lama..sebab kerosakan kabel kat bawah tanah..geram tul lah..akak kat cc tak lah boleh lelama sebab kena bayar kan.  Pastu kat cc ni bisinglah..tak boleh nak bagi tumpuan sepenuhnya masa nak buat N3.

Nanti kalau line dah baik ..insyallah akak akan cuba membalas komen dan blog walking yer.
 Hari Sabtu akak gi ke sini dulu sebelum pergi ke Klang...seronok tenguk ada ghazal kat sini...nak tunggu lelama tak boleh pulak sebab nak kejar masa.
 Tak boleh tahan tenguk kari daging kambing ni..hemmmm sedap sungguh..
Anak dara ni sebaya dengan Yana..bukan dia yang jadi pengantin yer..kakak dia..dia masih belajar lagi..sama pulak macam Yana....nak jadi Doktor Gigi.  Mereka berdua berkawan baik dari masa sekolah rendah lagi tapi berpisah masa kat sekolah menengah.

Lepas tu terus pergi ke Klang...pasal anak buah suami akak nak nikah lepas asar nanti.  Nanti akak showlah gambar yer.

7 ulasan:

  1. 'welcome back' kak ina..heheheh...lama tggu entry baru..hari2 masuk opis sure masuk blog k.ina dolu..tgk resepi terbaru..
    ps:kita satu opis ngan Daydeck..dia la yg kasi blog akak nie..hehehe

    BalasPadam
  2. nak tunjuk gelang tangan tu ker kak ina
    eehehehehhe

    BalasPadam
  3. kak ina , sile kenalkan gadis berbaju ungu .
    hehehe .

    BalasPadam
  4. kak ina
    smpai kena pegi cc tu
    sabar jela ye
    hope cptla tenet tu ok
    :-)

    BalasPadam
  5. kari kambing, nampak sedap tapi saye x makan kambing. panas!

    BalasPadam
  6. musim pengantin ler skrg sbb cuti skolahm berderet2 jemputan...

    BalasPadam
  7. salam dilla..terima kasih sudi jenguk blog akak..hemmm terima kasih juga buat di dd tu.. tak blog ek..akak cuba masuk tapi tak leh..



    salam daydeck..ishhh tak lah..tak perasan pulak nampak gelang tu..sebenarnya gelang tu yang naikkan lengan baju akak..


    salam aus..eh..eh..tak lehlah sebab dia masih belajar lagi..takut nanti makayah dia marah..


    salam hasni..apa nak buat..lama sangat line rosak..terpaksalah gi jugak ke sana..

    salam lily..rugi tau tak makan kambing sebab daging dia mahal tau..

    salam liza..nasib baiklah akak dpt 2 jemputan ajer..klu idak payah jugak terkejar-kejar.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers