OOO

Selasa, Mac 30, 2010

Love You Nuffnang

Dear Nuffnanger,

You're cordially invited to the Project Alpha Season 2 Bloggers'
Launch happening on;

Date : 7 April 2010
Time : 7.30pm
Venue : Cathay Cineplex, e@Curve, Mutiara Damansara

TWO (2) invites have been reserved under your name
and email address.Kindly confirm your attendance to
the Bloggers' Launch by sending a
confirmation email to projectalpha@nuffnang.com
before 12pm, 2 April 2010 (Friday).
Failure to confirm your attendance will result in your invites
being revoked and passed to other bloggers.

A ticket collection counter will be setup
by 7.30pm at the lobby of the cinema.
Kindly collect the invites by 8.30pm
as latecomers will not be entertained.

We look forward to receiving your confirmation email.

Cheers,
Blogger Relations Department
Nuffnang Sdn Bhd
Chewah...berbunga-bunga hati dapat pergi ke sini minggu depan..
walaupun terlambat hantar N3..alhamdullliah terpilihlah pulak.

Nanti di sana kalauada sape-sape yang kenal akak...
kita bertegur sapa yer...jangan segan jangan malu...
dan janganlah pulak kata muka akak garanglah...
tak nak senyumlah...cam gto kata akakdulu....
lagi pun kalau senyum/tersengih 24 jam ..nanti orang 
panggil minah  perasanlah pulak akak ni....

Buat ..Mr Bean kita jumpa di sana yer...tapi kalau 
Mr Bean tak nak tegur akak ...apa nak buat...
dia kan dah fofolur sekarang ni...tak layak nak berkawan
dengan akak dah...

Pakar pantun, pakar pelaburan, budak bujang
dan Mak Dara (sebab belum ada anak)
matjoe, eyriqazz,   Lilyputih dan aus ,mamat kaki jalan
daydeck kau orang dapat tak?

18 ulasan:

  1. tahniah kak leh jumpe nuffnanggers lain kan...

    BalasPadam
  2. mak aiyh...saya pulak...mana ada popular kak...akak sifu saya mestilah saya berlari cari akak

    BalasPadam
  3. saya tak buat pun kak
    tak sempat

    BalasPadam
  4. dapat..tapi mungkin tak dpt pergi..wife guna kereta..balik kol 700..tak sempat nak kejar 730malam...lecehla naik motor..

    P/s :kalau dpt tumpang kak ina saya pergi la..hak3,...

    BalasPadam
  5. kak ina...tahniah2..:)

    wahhh berwajah baru rumah akak nih...hahaha:)

    BalasPadam
  6. kak ina.. kita jumpa la ye.. mr bean bagi aku tiket ar.. ehehe

    BalasPadam
  7. akak..kte jmpe kat sna..my 1st time join event.heheh

    BalasPadam
  8. bestnyer....happy enjoy kak ina..

    BalasPadam
  9. huhu gather2 ni biasa kat kl..memang sy tak berpeluang pegi la kak..

    BalasPadam
  10. waduh, happening ler nanti ni.... ramai turun

    BalasPadam
  11. baguslah k ina nie, rajin join events,have fun kak!

    BalasPadam
  12. k ina,
    jumpe kat sane. daydeck ko nak ikut aku tak?

    BalasPadam
  13. salam mamashasa..memang best..sebab bukan senang nak kumpul reramai cam ni.

    salam mr bean..iye ker..kita tenguk kat sana nanti..kamu jumpa akak ker..akak jumpa kamu

    salam daydeck...lily dah jemput kamu tu..jom ke sana.


    salam mak su..memanglah happening..ramai member blogger yang akak kenal akan join event ni.


    salam gto..ok no problem..nanti set kat mana nak ambil kamu..nanti bagi no kat email akak yer..

    salam fana..dapat gi tak..klu dapat kita jumpa di sana yer

    salam jard..baiknya mr bean tu yer..untung dpt member blogger yang baik hati camtu.

    salam merahbaldu..ok kita jumpa di sana..insyallah..tentu bersemangat kamu nak gi kan sebab first time ..

    hai jfook..tq very much.

    salam suemy..taklah enjoy..janji dpt jumpa blogger dan pot pet pot pet dengan mereka.

    salam catlina..klu camtu..jomlah pindah ke kay ell..

    salam liza...ala sekali sekali..bukan selalu pun..kamu tak gi ker?

    salam lily putih..wah baiknya hati dia nak ajak daydeck

    BalasPadam
  14. i'll be there utk goodie bag jer kot, kene balik awal skit. i tegur kak ina nnti

    BalasPadam
  15. salam matjoe..kkkk jumpa di sana

    BalasPadam
  16. kak ina, kirem salam pd yg prasan nama AKUZLE AYU yer.... ehehehhe.... terutama darkbatman....

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers