OOO

Khamis, Mac 18, 2010

Nak minta refundlah kat tm

Alamdulliah dah ok dah line internet...baru ajer line okey....terus akak update...buat pengetahuan semua N3 semalam dan pagi tadi akak buat automatic schedule masa kat cyber cafe hari selasa lepas..kena maintanlah kan...takut nanti tak dapat habuan dari nuffnang...sape yang rugi..akak jugak kan..

Sebagai se orang pengguna akak rasa akak berhak nak mintak potongan dengan streamix sebab akak dah rugi banyak dah ni..lagi pun akak tak pernah tak bayar bil...

Dekat seminggu akak tak leh buat apa-apa..rugi pun rugi jugak sebab masa gi ke cc tu..akak bawak sekali Imran dan Athirah...pastu kena bayar 3 jam setiap orang RM15.00..

Takkan lah tak leh tolak ansur kan..nanti akak nak suruh anak akak call tm/streamix sebab nak minta potongan..tak tahu boleh ke idak..janji akak dah mencuba...tak salah kan..tak pun akak nak gi ke aduan rakyat...nak komplain kat abang Karam Singh Walia..

Insyallah nanti akak jalan-jalan ke blog yang rajin singgah kat sini....mungkin ambil masa yer...terima kasih kepada yang sudi datang ke blog akak masa line tak ada...tanpa kamu semua siapalah akak kan..
 Layan yer gambar ni...anak buah yang kawin hari ahad lepas...nikah hari sabtu di masjid...esok baru akak upload gambar..

3 ulasan:

  1. tm sibuk menaja manchester
    hehe

    BalasPadam
  2. salam joe..nak buat camner..dah nasib..


    salam kina..redha ajerlah..lama tau..nak dekat seminggu.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers