OOO

Rabu, Mac 31, 2010

Namaste North of India

Tertarik pulak akak nak tunjuk gambar kat North India dari album  facebook senior Yana.. Imanul Hassan...nak pergi entah bila....layan ajerlah yer..
 salah satu masjid di india
gateway of india
di depan taj mahal palace (a.k.a. taj hotel). yg kena bom gak. owh n sini la adam duduk pastu kena bom pastu nur aminah igt suaminya dah meninggal. (nur kasih)
victoria terminus, antara salah satu tempat kene bom.
dalam tu kubur haji ali. yang tak bestnye adalah orang2 yang datang bertujuan utk menyembah kubur. lagipun takde musolla utk solat di 'masjid' ini.
Sikandra, Agra. this is the akbar's tomb, the 2nd emperor of the mughal empire. semua kubur2 pemerintah mughal besar2 belaka. taj mahal plg besar.
 rumah shah rukh khan di mumbai
tut tut di delhi
naik  beca nak masuk jamaa masjid.
 lotus temple
red ford waktu malam
waktu siang
 bazaar di dalam The Red Fort
sunset di shimla
 kelakarlah nama kedai ni
dan yang ini
agaknya kat sini artis bollywood golek-golek ..guling-guling atas salji
 
merasa jugak dia orang main salji di North of India

5 ulasan:

  1. Ina...cantik2 gambarnya...teringin nak main salji...sampai tua pun tak dpt...heheheh

    BalasPadam
  2. teringin jugak nak ke tajmahal suatu hari nanti....

    BalasPadam
  3. cantik juga India ni...bila kak ina nak gi golek-golek atas salji tu??

    BalasPadam
  4. salam billet..nampak cam best ajer kan..


    salam ane..kita main salji kat genting ajerlah nak..

    salam mamashasha..akak pun teringin jugak..tapi entah bila.

    salam nj..akak golek-golek atas pasir ajerlah..tak cukup duit nak gi sana lagi.

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers