OOO

Isnin, Mac 22, 2010

No Sweat

Tajuk kali ni....no sweat..bila di terjemahkah ke bahasa melayu...tak /tidak berpeluh..ataupun bahasa indonesia..Tiada keringat..

Semua orang berpeluh..kalau tak berpeluh..maknanya sakitlah  orang tu...kalau akak kan bila demam memang seram sejuk badan....bila dah makan ubat dan berehat pastu berselimut ....barulah badan berpeluh ..maknanya dah beransur sehatlah tu..

Akak pun bila masak memasak  berpeluh jugak tau...pasal masak  tengah cuaca panas...bila dah berpeluh pulak terasa rimas..nak mandi ajer..takut nanti suami komplain alahai bau sape yang masam ni...cam lagu P. Ramleee

Pok pok pok bujang lapuk
ada mancis tak ada rokok
naik basikal semacam beruk
bau asem..ketiak sapa busukkkkk...
la..la..la..

Sekarang ni cuaca memang panas...bila cuaca panas faham-faham ajerlah mana tempat yang selalu berpeluh tu..selalunya kat bawah ketiaklah kan...startlah ketiak berbau...aduhai...macam-macam bau ada...hendak-hendak bila duduk reramai....terutama selepas bersukan...betul tak...kena cari penyelesaiannya..
Kalau guna ADIDAS ACTION 3 ..tentu rasa nyaman dan segar selepas memakainya. lepas tu sebab Adidas Action ni...
  • INTENSIVE
  • CONTROL
  • SENSITIVE
  • FRESH
  • PURE
  • PRO LEVEL
  • EXTRA PROTECTION  AGAINST PERSPIRATION
  • ANTI -WHITENING
  • 0% ALCHOHOL
MORE INFORMATION
  • Up for 24 hours of protection against perspiration
  • Anti Whitening
  • 0% alcohol-PH Respect-Dermo Teste
Jangan lupa yer lelaki-lelaki di luar sana..gunakan  Adidas Action 3 selepas mandi dan gunakan ia sentiasa...bukannya mahal pun...tak sampai RM20.00.....tahan lama pulak tu...kalau idak makwe tak mau dekat...


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at  

3 ulasan:

  1. salam, kak ina, dah kuar ek topik tugasan week 4..tapi sy bc, ade kene tweet lah pulak kat syarat akhir tu, kalo takde twitter,, boleh wat tak topik yang ni?

    BalasPadam
  2. salam catlina..akak dah jawab ek kat blog..

    salam joe..tak faham..gambar apa..akak letak gambar yang dia suruh letak.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers