OOO

Jumaat, Mac 19, 2010

Pesta Buku Antarabangsa 2010

Kelam kabut di buatnya pagi ni..gara-gara nak pergi ke sini..tiap tahun rasanya kena pergi sebab budak kecik 2 orang ni suka gi tempat macam ni...mereka suka nak beli buku..

Mak dia  (akaklah) pulak sibuk ambil gambar nak buat N3 dalam blog..kalau gi besok takut bersesak-sesak..ramai bebeno orang kat sana.
Kebetulan ada member blog yang akak pernah jumpa nak bukak gerai kat sana.Insyallah boleh jumpa dia kat sana...takut tak jumpalah pulak..sebab orang ramai nanti.

Nak tahu dengan lebih lanjut gilah ke laman web ni yer..
www.kualalumpurbookfair.com .....Jomlah kesini yer..

5 ulasan:

  1. liza suka gak gi pesta buku but crowded sgt, tak larat

    BalasPadam
  2. selamat berpesta kat sana kak :-))

    p/s: tentang belon panas tu, yg nizza dpt info kanak2-rm5, dewasa-rm10

    BalasPadam
  3. salam kak ina....saya kalau kepesta buku kena spare det banyak....

    BalasPadam
  4. salam liza..nak buat camner...orang suka gi tempat camtu..


    salam matjoe...pergi jangan tak pergi..


    salam nizza..tq for the info..


    salam alimaz...biasalah duit kena keluar..anak-anak sibuk nak beli buku.

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers