OOO

Rabu, April 14, 2010

Akak dah tukar ke .com..Tq Bean Moreno

Fuhhhh susah jugak ek nak tukar ke domain sendiri..tak susah sebenarnya..tapi di sebabkan akak ni dah masuk KRS (Kelab Remaja Selalu..ahakss) nak buat semua ni kena di ajar berkali-kali dan kena ada orang guide.  Nak tahu saper yang tolong akak....
Baiknya hati dia Bean ni...sampai sanggup datang ke umah nak buatkan..akak mula-mula ajak dia lepak kat luar..tapi dia sanggup pulak datang ke rumah..nasib baik dia nak tolong...kebetulan dia tengah cuti panjang.
 Akak jamulah dia dengan masakan akak..hemmm jangan marah yer..bukan sedap pun..masakan biasa ajer..
Bukan senang rupernya nak tukar segala  mak nenek kat dalam blog baru akak ni...lama jugak Bean kena buat..kesiannya dia..kalau akaklah yang membuatnya..tentu makan masa yang panjang.

Memang terhutang budi sungguh di atas jasa baik dia tolong akak buat domain akak...thank you very much  Bean.

p/s  sorry yer ada yang berterabur...nanti  akak betulkan balik yer...

43 ulasan:

  1. salam kak
    tahniah sebab dah ada domain sendiri...lepas ni makin aktif la berblogging kan kak nak maintain je hehehe

    BalasPadam
  2. salam kak ina..woww..tahniah!!..waa saya nak jugakkkkk!!!...hahahaha...

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Tahniah dah ada .com sendiri ! :)

    Ohh. Dah tahu dah siapa nak mintak tolong bab-bab domain kalau teringin to buat in the coming years. Hehe :D

    BalasPadam
  5. I've spotted thie earlier.

    cayalah bean, mmg baik orangnyer.

    bukan bean ada suggest www.foodmummy.com ker?? domian tu korang jugak lagi

    p/s: hampeh ko bean, makan sorang2

    BalasPadam
  6. tahniah kak...
    peningkatan prestasi tuh...
    semoga leh jadi cam kak red lak pas nih...

    BalasPadam
  7. uuu mak aii.... tahniah kak ina :)

    BalasPadam
  8. ku nak mai umah kak ina juga bole? ehehhee.. nk merasa masakan kak

    BalasPadam
  9. Tahniah Ina...cantik dah blog...suka tengok warna pink yang sweet sgt tu...

    BalasPadam
  10. okay..lapalah kak ina..bila nak dpt rasa ni...

    BalasPadam
  11. wee, tahniah tahniah, kak ina kl.. kita pun nak rasa masakan kak ina kl.. :'(

    BalasPadam
  12. Tahniah Kak Ina....
    Dah jadi blogger tegar dah ye sebab dah ada domain sendiri. Semoga semakin bertambah productive blog akak ni ye :-)

    BalasPadam
  13. wah akak dah domain.... tahniah tahniah

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum Kak Ina

    waaaaa cerianya
    pink lagiiii

    saya baru selangkah
    kak dah belari jauh

    taniah
    syabas

    Wassalam

    BalasPadam
  15. Mmmm..bertambah gebu nampaknya blog nie..hehe..kak live feed tuhh pakai wowzio baru ngam..alah yang macam redmummy punyer tuhh...email kat diaorang invite@wowzio.com mintak widget..pastu diorang akan email kemudian akak boleh set...senang jerr..dapat widget tuh bertambah berseri-serilah blog akak nanti..hehe..selamat mencuba..

    BalasPadam
  16. cayalah kak ina dah ada domain...

    BalasPadam
  17. wah, bru je cakap ari tu, dah trus tukar ke dot com. cayalah k ina. nie yg makin jeles nie, nak tukar gak lah. bean ko tolong aku plak nanti tau

    BalasPadam
  18. salam kakina, tahniah yea dh ada domain sdiri. lepas nie blh cuba guna hosting sendiri pulak guna flatform wordpress...best tau!!

    BalasPadam
  19. wah kak ina bean tu mesti kacak orangnya kan...hak3...

    BalasPadam
  20. salam...tahniah kak ina...pink gituuuu......blog kita sama warna lerrr, cuma background saya hitam

    BalasPadam
  21. wow..kak ina, tahniah2 !bestnye ade domain sendiri ;)nampak pro lah layout baru nih!

    BalasPadam
  22. hek ele , poyola bean .
    hahahak .

    cayalah kak ina . hahahak

    BalasPadam
  23. welcome to the dot com blog..... cayalah...

    BalasPadam
  24. lauk pauk yang simple pun masih nampak menyelerakan....

    BalasPadam
  25. congrats kak ina! kemajuan ni! keep it up!

    BalasPadam
  26. salam tahniah kak ina! wow wow! cantik, kemas blog dotcom akan ni. tahniah sekali lagi kak.
    kakchik pun dah ada dotcom tapi belum betul2 buat keputusan nak guna utk apa. nanti suatu hari akan dimaklumkan pd kawan2.

    BalasPadam
  27. salam shiori..terima kasih..


    salam mat gebu..ala kamu guna blogspot ajer pun dah fofolur..tak yahlah guna domain sendiri.


    salam sakira..hemmm mahal tau bayaran kat orang ni..pastu kamu kena bagi akak komisyen lagi..larat tak ikut syarat kami berdua ni..ahaks...

    salam matjoe..ooo nama tu cam nak tiru redmummy ajer..bean memang baik..tak sangka dia sudi tlg akak..mestilah dia makan seorang..sebab ain sepet tak ada.

    salam yannalayola ..terima kasih yer..

    salam Jard..kamu datang nak tolong aper..baru blh bagi rasa masakan akak..ahaks..

    salam lemongrass..ala sajer mencuber nasib..kamu lagi best per..

    salam maksu..terima kasih yer

    salam aNIe..i like pink kolor...tq anie..

    salam helena..ala masakan biasa ajer..tanya bean sedap ker idak..

    BalasPadam
  28. salam Yati..terima kasih..

    salam Alamfana..terima kasih

    salam amy..ala mama kamu masak lagi sedap dari akaklah..


    salam JAI..ooo terima kasih bagi tips tu..nanti akak suruh anak buat yer..makin gebusss cam tuannya jugak kan..

    salam Daydeck..tak nak mencuber ker?

    Mualaikumsalam Rozali...ala mungkin selepas ni kamu lebih advance dari akak..insyallah..terima kasih bagi semangat.


    salam lilyputih..kamu kena bagi komisyen kat akak tau klu ambil bean sebab akak skrg ni ejen promosi dia tau..lagi satu kamu kena masak..dia nak rasa masakan kamulah pulak..

    BalasPadam
  29. salam Yanmie..bertatih dululah..nanti dah lebat barulah buat tu semua..tq sudi datang yer yan..


    salam Bean..betullah memang kacak..hidung mancung terletak..kulit putih..tu sebab ainsepet terpikat..ahaksss


    salam Natasha..yer ker lbh krg sama..gi mrh sama bean yer..dia yg tlg buatkan..

    salam Catlina..alahai merah pipi akak bila kamu kata akak pro...ishhh akak masih merangkak lagi ni..

    salam Aus..biasalah si bean tu memang poyo..kamu tak tahu ker.

    BalasPadam
  30. wah tahniah kak. Nie sy nak tolong kak ina, dapat makan free.untung si bean 2.hehe..

    p/s : Kak ina ada ape2 sy leh bantu :p

    BalasPadam
  31. wah tahniah kak. Nie sy nak tolong kak ina, dapat makan free.untung si bean 2.hehe..

    p/s : Kak ina ada ape2 sy leh bantu :p

    BalasPadam
  32. tahniah akak..jeles dgn encik bean..:)

    BalasPadam
  33. cayalah kak ina...peewwwiitttt...
    baru cun url kali ni.. sempoi jek...

    BalasPadam
  34. wah kak ina dah pindah umah baru ek. cantiklah..hi..kiter dtg ni nak ucap tahniah n nak culik resepi mee akak yg cuber semalam.tq

    BalasPadam
  35. wah tahniah kak ina...

    bean makan tak ajak..senyap2 je dia..hehe

    BalasPadam
  36. salam kak ian..
    wah tahniah..
    msti besk ek dah ada
    domain snirik :)..

    BalasPadam
  37. salam kak chik..ooo nak tukar jugak yer..baguslah.

    salam eliza. ..oh dah buat dah mee mamak tu yer..sedapkan.


    salam kancilbiru...tq..bean datang pun sbb nak tolong akaklah.

    salam mummyseri..terima kasih yer.

    salam pnut..terima kasih.

    salam Hamsini..terima kasih


    salam billet ...tq


    salam anak perak...ala kebetulan dia datang tengahari time makan..akak dah masak.

    salam hamzah..tq

    salah kisah remaja..terima kasih

    salam paij..terima kasih

    BalasPadam
  38. kak ina..nak gak rasa masakan kak ina?? bila nak open table nie??hehehe

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  39. salam kak, bestnya akak dah ada domain sendiri..zaila yang muda ni pon tak reti2 lagi nak tukar domain..apa2 mesti akak akan makin pantas berblog sekarang ni!!!

    www.zailabinimdae.blogspot.com

    BalasPadam
  40. Kak Ina, kita nak gak..kena bwk ayam panggang ke kat En. Bean nih...xpa, xpa, kita suh KR panggangkan..cantiklah k.ina...Ummi pun x reti main tukar2 domain segala mende alah ni...hehe. Nnt pi KL kena bwk pi belajar gak laa...boleh kot nooo?? ^__^

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers