Khamis, April 08, 2010

Bersama Bloggers Vogueee di PROJECT ALPHA Seasion 2 LAUNCHING(Dah habis dah)

 Bersama Budiey..matjoe ,Budiey dan 
merahbaldu
dan Sixthseal.... mereka 
berdua peserta Project Alpha Season 1 
 
 sebelum kami beraksi dulu ..amboi..amboi..amboi
Lepas tu  Si Laser pun join sekali..masa ni make up akak dah habis dah sebab gi sembahyang maghrib  kenalah cuci kan..merasa sekejap jadilah..
Tak habis sembang lagi..akak minta tip lah tu..
wanita ajer yer..orang lelaki tak leh join
.isteri gto yang tudung pink..
tepi sekali merahbaldu
apasallah si lily  (wau..teringat mr big ker..sampai pejam mata)
 bersama ninie ahmad peserta Alpha Project Season 2
First time jumpa dengan anie..selalunya sapa menyapa 
di blog ajer..peramah orangnya
Bersama Joe Lee's dan anie
 bersama Pengacara Project Alpha jojostruys
yang best lepas tu  sebut ramai-ramai sebut Project Alpha Season 2 (eh  betul ker)ada cameraman ambil gambar lagi
beza memang berbeza...
Yang baru sampai Jai dan sape ek..lupa lah..nanti akak cari link
Amboi Tasha..romantis weiiiii
kami ni semua gila kamera tau..bukan senang nak berkumpul reramai tau..
 kali ni bersama redmummy pulak
Ninie Ahmad dan KlubKidd  terrror ek si klubkidd ni..cuba buat kat akak..larat ker tak larat kalau dia nak angkat..ahaksss
Bersama Anie, Beautifulnara (yang datang lambat betul)Mr bean
dan Nicholas (Nuffnang punya orang kuat)
kat dalam ni pun masih posing lagi.hel dan merahbaldu
akak dengan manager (cilok dari album Dd)
 semua yang hadir dapat ni..aisehhhman tak retilah nak pakai maskara..

 Gilah ke blog si lazzer silaserazwanali ada muka akak kat situ jugak....tu sebab orang panggil blogger ni gila kamera..pantang ambil gambar semua nak join..termasukk akakakkkk jugakkkk

12 ulasan:

  1. Ina...giler camera pun giler lah...asalkan enjoyy!!! Hehehe

    BalasPadam
  2. teringin nak pegi event nuffnang...

    BalasPadam
  3. tak kisah event nuffnang ke,event apa ke..saya teringin nak jumpa semua yang menyokong saya,walau kita kenal melalui blog je kan?semua kawan2 dari blog adalah berharga buat saya sebab merekalah yang meenyokong saya,naik turun saya mereka semua sentiasa dengan saya.

    p/s:maaf,terluah perasaan kat sini pula..

    BalasPadam
  4. waaah, gelemer akak!! siap peluk pinggang Jojo Struys lagi;)

    www.zailabinimdae.blogspot.com

    BalasPadam
  5. ku tertunggu2 gmbr yg ade aku.. huk huk.. =p

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum Kak Ina

    gambar itu kan cerita
    jadi blogers kena bergambar le untuk buat n3
    he he

    Wassalam

    BalasPadam
  7. wow ada lagi gambar i. tq kak ina. sorry kene balik awal anak kecik rindu kt ayah dia

    BalasPadam
  8. wah seronok jumpa blogger lain...

    BalasPadam
  9. salam..betul tu anie..janji enjoy kan..tunggu 17hb pulak.

    salam she..klu teringin rajin-rajinlah masuk contest yer.

    salam sendra..betul tu..tanpa mereka saperlah kita kan..tak sabar nak jumpa pada 17hb nanti.


    salam matjoe..memang glam lah kamu..gi ke blog dd pun ada gambar kamu.

    salam zaila..apasal tak join..best tau..

    salam Jard..gi ke blog Daydeck ada gambar kamu..tulah kamu menghilangkan diri.

    salam Azuan..memang seronok pasal bukan senang nak jumpa tau.

    Mualaikumsalam Rozali..betul..betul...betul..

    BalasPadam
  10. kak ina~bet jumpe kakak!hehehe pasnih leh lah selalu jumpe lagi..hehehe

    BalasPadam
  11. kalo ade event utk blogger ..mmg terasa glemer..sbb mana2 ade kamera..

    BalasPadam
  12. salam helena..memang best kan..

    salam attys..betul tu tak ada kamera tak best..tapi nasib baiklah ada juru kamera kami yang rajin mengambil gambar

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers