OOO

Rabu, April 21, 2010

Dating kat IJN (Nor dari Kay T)

 Sorry Nor..lambat buat N3..

Baru tau cerita  Khamis  lepas...yang suami Nor di masukkan ke IJN sebab nak operate (by pass)...lepas buat kerja rumah akak pergi ke IJN...masa sampai suami dia dah pun masuk ke Dewan Pembedahan..
Bila sampai kat IJN...akak call Nor..tanya dia kat mana....dia tengah minum   di Cafe.....kami pot pet pot pet  ajer kat situ .mungkin Nor lama kat sini..bergantung kepada kesihatan suami dia..semuga suami Nor cepat sembuh yer..

Sebelum tu pergi dulu ke Perpustakaan Negara...tukar dan pinjam buku kat situ ..padahal
buku yang di beli pun tak habis baca lagi..
ala beli  masa kat Pesta Buku.
Entah mengapa buku penerbitan Alaf 21 menjadi pilihan
 
tapi sekarang ni akak suka pula baca buku NB Kara.
.tulisan  Norhayati Berahim.

10 ulasan:

  1. salam kak semoga suami kak nor cepat sembuh ya....

    BalasPadam
  2. Salam Kak Ina....Moga suami Nor cepat sembuh.....rajin Akak gi library lagi....Watie pun masih ada stok yg belum habis di baca....hehehe....!

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Kak Ina

    moga datin cepat sembuh
    boleh mengerjakan ibadat dgn sempurna

    Wassalam

    BalasPadam
  4. pssstt...buku yg di beli lom di bc lg ea. mehh mehhh lanting kat zie meh. nnti zie tolong bc kan..haha :P

    BalasPadam
  5. Love Books very much! Tapi kalo yg versi alaf 21 jarang layan..

    Semoga suami beliau cepat sembuh. InsyaAllah..

    Auntie. nak buku..

    BalasPadam
  6. Semoga suami cpt sembuh..Amin

    saya kurang membaca sekarang,ada bile buku belum terusik T_T

    Pesta buku owh sesak btl kat karangkraf,bukan pilih tapi rebut novel huhu

    last2 letak balik novel piliha, xlarat Q

    BalasPadam
  7. ha..sy beli buku kat book fair tu pun belum abis baca..sorok dari e-ein hehehehe..

    semoga suami kak Nor tu sembuh amin..

    BalasPadam
  8. semoga semua nor cepat sembuh ..amin

    BalasPadam
  9. salam alimaz...yerlah semuga hb beliau dah sembuh sepenuhnya.

    salam watie..btl tu beli tak baca..ambil lagi kat library..tamak buku kan akak ni.

    salam catlina..memang kena soroklah..e-ein dah pandai mengoyak buku kot.

    salam matjoe..baru tau ker? akak kan glam..perasan kan..


    salam atty's...aminnn

    salam billet..ooo camtu plk..ikut kesukaan masing-masing kan..

    salam redsnow...ishh nak bagi kamu..kang hilang saper nak ganti..kena bayar double tau.

    salam peri..ooo kamu gi jgk ek ke pesta buku...akak memang beli kat krangkarf ajer..tapi masa tu org tak berapa ramai sangat..tak beratur panjang.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers