OOO

Ahad, April 18, 2010

Gatsby punyer event (Part 1)

Ada ke patut  JAI kata akak sampai pukul 7.00 pagi...akak sampai lagi 10 minit nak pukul 10.00 pagilah...apa ke hal lah nak gi pepagi buta kat situ.  Ternampak kroni kami..terus ambil gambar dengan helena
Panjang giler lah kena beratur..kena jadi budak sekolah balik..ikut peraturan..yang tak best penat ajer akak beratur kat meja pendaftaran huruf  J-K..kan dah tukar domain ke kak ina kl..bila sampai turn akak tak adalah pulak..kena gi ke meja lain yang bertanda huruf T--rupernya nama blog lama pulak Bersama dengan darkbatman..dak  pojiepooh pun ambil peluang
  Masa pendaftaran..
selepas pendaftaran..ambil gambar dulu
 kroni kami tak cukup korum lagi ...biasalah pot pet..pot pet..
 tempat kumpul point dan tempat permainan

tunggu Part 2 pulak  yer..byk sgt gambar..

9 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Ina

    nampak meriah
    semoga selamat semua nya

    Wassalam

    BalasPadam
  2. gmbr lambat loading ar kak.. huhuhu...

    BalasPadam
  3. gambar saya mana kak...sedey lah...

    BalasPadam
  4. saya nampak akak smalam tapi segan ler nak tegur, sorry yer kak, saya nie mmg poyo skit

    BalasPadam
  5. salam kenal.. rasanya ada nampak smlm :P huhu

    BalasPadam
  6. salam akak... memang ade semalam... :D siap naik pentas lagi kan kak :D sy ade je duk belakang akak time
    salam kenal ye kak :D

    Khaizarien @ atie Blog

    BalasPadam
  7. ini btl2 gmbr dslr.lmbt gak load. Wah meriah yer kat sana..

    BalasPadam
  8. wah,seonok tgk ramai blogger2 berkumpul,insyaallah tahundepan sy join...:)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers