Khamis, April 08, 2010

Jumpa amboi..amboi..amboi..saper lagi..

Malam tadi akak pergi ke Project Alpha Season 2 Bloggers' Launch...di Cathay Cineplex, e@Curve, Mutiara Damansara.
 Kami tenguk cerita ni...cerita yang belum lagi di tayangkan di pawagam dan akan di tayangkan pada 16hb. April nanti. Kelakarlah tenguk cerita ni...ada sedikit lucah tapi yang best sebab budak perempuan ni lah...dapat bunuh ramai penjahat..rating...8.5/10...
 Akak sampai awal sikit..ada sebab...nanti akak cerita lagi yer
tak lama kemudian...sampailah artis fofolur dek mulut lazzzer..salah seorang peserta Project Alpha ke 2
 Ala takkan tak kenal dengan amboi...amboi...amboi...
Tenguklah aksesori Azwan...dengan cincin...rantai..gaya memang vogue eeee
tak habis lagi promosi Adidas Action 2 salah satu penaja Project Alpha..aaalah bang ..takut ketiak bau pesing kan..jadi kenalah guna benda tu....siap sembur lagi..
sampailah saat posing memposing bersama anak akak aka my manager
matjoe pun nak jugak..jelouslah tu.sibuk meniru gaya Azwan...tenguk beg Azwan.original ke bang..mestilah kannnn
Bersama merahbaldu (nasib baik dia tegur..first time jumpa..excited sebab first time join event Nuffnang) dan matjoe

banyak lagi gambar....nanti ada lagi part 2 ok...nak buat kerja rumah dulu..

20 ulasan:

  1. wah! dah up dah entry utk semalam...
    tunggu kak...nnt sy up kan gak
    ekekekke

    BalasPadam
  2. wahh..dah ade entry smlm.k.ina, bkn merahsamar la..tp merahbaldu la..huhu

    ni link sy...http://merahbaldu.blogspot.com

    BalasPadam
  3. wahh syoknye akak, yg pasti tudung akak memang cantek, sukee

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Kak Ina

    Waaaa
    gelemor kak
    bersama Azwan
    he he

    BalasPadam
  5. salam ina

    Wah wah wah....
    Bergaya dia ya !Dengan Azwan lagi...Bye...

    BalasPadam
  6. salam akak.. saya pun ada kat sana malam tadi. saya nampak akak..:D

    BalasPadam
  7. Ina...anie tak sempat lagik tgk gambar2 yang diambil oleh ude...aper lagi nak buat posting...sibuk bebenor pagi ni...

    Seronok jumpa ina...nanti kita jumpa lagik ye...

    BalasPadam
  8. besh nya akak dpt jumpa amboi..amboi..

    BalasPadam
  9. saya x kenai akak..hehe. tapi just tahu akak ni blogger sebab join event mlm td. xpe. insyaAllah kalau xde hal, bjumpa la kita 17 hb nanti.. ;)

    BalasPadam
  10. alamak.. ku tatau korang berkumpul lepas amik tiket ari tuh.. huk huk.. takda ar gmbr ku

    BalasPadam
  11. jom kita jumpa ramai2 lagi sekali 17/4 ni!


    http://aproposjournal.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. amboi amboi amboi.... ko hado? hahahaha

    BalasPadam
  13. kak ina - mmg glam si azwan ali tu. tp mmg tabik laa dia punya PR. senang nk mesra dgn sesaper.

    LV dia tu sure ORI punya

    BalasPadam
  14. salam relyza..buatlah cepat..akak nak tenguk..

    salam dahlia..memang best.


    salam merah baldu..sorry tersilap..dah betul dah.

    salam farenova..ala tudung ajer ker cantik..akak camno..


    salam kancilbiru..kenapa tak join..lain kali joinlah yer..

    salam mamaju..bukan senang nak jumpa amboi..amboi..amboi..ni..


    salam rozali..taklah glm..tumpang glam artis ajer.


    salam red..lain kali tegur ek kalau jumpa.

    salam atty...memang best sebab dia ramah tamah..

    salam afra...kenapa tak gi .best..


    salam tinihani..memang seronok..

    salam matjoe..betul tu baguslah dia ni..for sure la LV tu ori..duit banyak kan.

    salam jard..akak hairan jugak kamu ke mana..rupernya gi makan meatball ek..apa nak buat tak dapat bergambar beramai .tak apa..nanti jumpa pada 17hb nanti yer

    BalasPadam
  15. seronoknye akak! kan besh dapat join..:)

    BalasPadam
  16. Seronok dapat jumpa artis ni..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers