OOO

Jumaat, April 16, 2010

Menjengkit dari pagi sampai ke larut malam

 Pening bila dapat 3 acara dalam satu hari....boleh di katakan  ramai juga yang nak join acara ni kat bawah ni...member cyber yang duk jauh pun sanggup turun..fuhhhhhh...menjengkit satu hari..dari pagi sampai petang kat sini....tamat pukul 5.00 petang. Tu pun tak tentu jugak..kadang-kadang tak ikut time...

Dear Nuffnanger,

We're really looking forward to the Gatsby Deodorant Street Fair this Saturday (17 April), and we hope you're excited about it too! There are a few things that we'd like to highlight:

 
Date: 17 April 2010
Time: 10 am - 5 pm
Venue: Front foyer, Ground floor, Berjaya Times Square

Nasib baik suami akak tak bising...bila akak nak ke sini...pagi-pagi kena prepare heavy breakfast.
Pastu terkejar pulak nak pergi dinner kat sini.  Kenalah suami akak pergi dulu ke situ..Nanti lepas habis kat Time Square akak kenalah cari port nak mandi dan tukar baju..takkan nak pakai baju yang sama..nanti tak glamour lah pulak (aduhai perasan kan)..pastu anak-anak hantar ke sini.


Selalunya dinner habis pukul 1.00 pagi..mesti hari Ahad penat ..nasib baik Ira tak balik...kalau idak kena prepare yang special sikit untuk dia.
Kesian Athirah ...akak tak dapat pergi ke sekolah dia...dah suruh suami akak pergi ajer ke sini..jadi taklah bosan dia nak tinggal kat umah seorang dengan si imran.  Dah kata dah dengan Ira...mak memang tak pergi sebab event Nuffnang tu akak dapat dah lama dah.

Bak kata kat komen
BloggerMatjoe
tali barut kak ina semua. kita jumpa esok!!....

Yesss..insyallah kita jumpa di sana yer..saper yang akak tak kenal..tegur-tegurlah akak yer...akak tak sombong...tak garang...kalau tak percaya tanya tali barut akak.  Lagipun  akak bukannya bertaraf Datin tau.

16 ulasan:

  1. Yg Gatsby Street Fair tu, tak semestinya blk kol 5. NN cuma mintak kita stay sampai kiraan bloggers dilakukan je. Main2 game sket, pastu boleh balik dah.

    BalasPadam
  2. waaah, zaila takleh g sebab busy nak masuk rumah baru, ape2 hal moga akak enjoy g sana;)

    BalasPadam
  3. x sabar nak jumpa kak ina lagi..
    jumpa yek esok kak ina

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  4. selamat bergembira k.ina..
    kita tak join pun ..

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum Kak Ina

    moga sokses selalu

    Wasslam

    BalasPadam
  6. salam kak ina;
    nak jumpa akak gak...insya'Allah jumpa kat sana ye

    BalasPadam
  7. nanti saya skodeng akak ek :)

    BalasPadam
  8. jgn lupe upload gamba tau..huhu..

    <<<--tak dapat pegi

    BalasPadam
  9. salam ery farieha..jgn luper tgr esok yer.

    salam atreyu strange ..selalunya memang lama..tenguklah besok camner yer.

    salam zaila..ooo beli rumah baru ker?tahniah.tak buat kenduri ker.


    salam sumijelly...akak pun rindu dgn kamu..lama kan tak jumpa.

    salam atty's..ooo kenapa kamu tak join..best tau.

    salam helena's...insyallah kita jumpa esok.

    salam shiori_LA ..insyallah kita jumpa disana yer.

    salam maksu..ooo..kamu pergi ker?leh jumpa kamu nanti kat sana.

    salam nemo..la..tak jadi pergi ker?apa pasal.

    mualaikummusalam Rozali..terima kasih yer bagi semangat kat akak.

    BalasPadam
  10. Sronok ai tgk akak skang. Aktif sungguh ngan nuffnang. murah rezeki akak...(^_^)

    BalasPadam
  11. salam nadrah..yer..jumpa di sana.

    salam ai..terima kasih ai..kebetulan ada rezeki tu sbb akak dpt gi

    BalasPadam
  12. Inaaaaa!!!! Anie tinggal umah!! Huhuhu...cik abang balik...kenalah layan cik abang....sedih ni...!!

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers