OOO

Selasa, April 20, 2010

Nak tenguk tak Lady Dee

  Lawa tak Lady Dee..tiap-tiap tahun company hb
ambil dia jadi Emcee..memang best dia ni..
 Lepas ajer habis lucky draw kat Gatsby...akak bergegas balik ke rumah..suami dah call..jalan jem pulak tu nak menghala ke Setapak..dari Jalan Tun Razak lagi...masuk ajer ke DUKE..bayar RM2.00..ngam..ngamm sampai kat umah pukul 6.00 petang.

 mula-mula suami akak taknak ambil gambar..
dia tak berapa suker bergambar..
 besar sungguh orangnya
 Dee jadi kakak tiri Cinderella
Dee tak menyanyi...dia jadi emcee ajer malam tu
dia buat lawak 18xxxx...tapi tak apa ..sebab semua
orang dewasa..sesuai sangatlah tu
 sedih aaaa..gambar tak berapa lawa..bateri  kamera habis pasal banyak ambil gambar kat Gatsby siang tu....tersengguk-sengguk akak dibuatnya masa kat meja lepas habis makan..

Bila berdiri sebelah Dee...takut jugak tenguk body dia besar sungguh..lelaki kan..seram sejuk di buatnya..

Akak keluar dari ballroom dan tidur kat lobby hotel..mengantuk dan letih sebab keluar menjengkit dari pagi...sampai rumah pukul 1.00 pagi..aduhai..

16 ulasan:

  1. Ina...diorang kata dia ni pandai entertain penonton...tu sebab dia laku...Secretary's Week pun tiap2 tahun dia ada...

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Kak Ina

    manisnya dee tu
    terpesona
    he he

    Wassalam

    BalasPadam
  3. wah kak ina, berjalan sakan la yek..penat giler la ari tu ye

    BalasPadam
  4. suka ngn lawak dee..nie..lama dah tak tgk..

    k.ina.kan main lagi bz..hah..

    BalasPadam
  5. mmg penat sgt kan haritu. gaya dee tu mcm myanyi le..

    BalasPadam
  6. comelnye akak berdua.. suka lah!

    BalasPadam
  7. dia pernah dtg ke kondo saya kak..tapi masatu saya tanya wife saya..minah ni artis ke?hak3...

    BalasPadam
  8. minggu lepas dia keluar melodi. i kenal dia time cerita 'lontong' waktu time raya

    BalasPadam
  9. alah mesti best kan!saya suke bergaya1 camtu!

    BalasPadam
  10. Ya ampun!!
    Dee dah bukan kakak tiri Cinderela tetapi gergasi Jack dah!
    Keciknya ko kak!

    BalasPadam
  11. salam Anie..memang bestlah dia ni..terbahak-bahak kami ketawa ..

    Mualaikummusalam Rozali..amboi.boleh tahan ek..tapi takutlah..cam gergasilah dia ni..takut..


    salam shiori..apa nak buat..sama tarikhlah pulak..

    salam atty's...hari tu ajer bzz..bukan selalu pun.

    salam emy..ehmm penat memang penat..tapi enjoyyyy

    salam ely..comel ker??? tak lah..

    salam eriqazz..ooo kenapa tak ambil gambar??rugi ek

    salam matjoe.....akak selalu misslah melodi.

    salam helenas..oooo nanti cuberlah bergaya camtu..akak nak tenguk..

    salam pojie..oooo akak jadi kecik ek bila bergambar dengan dia.

    BalasPadam
  12. kak, company liza pun pernah ambik dee for our event, boleh tahan ler jugak....

    BalasPadam
  13. tinggi sungguh dia ni..ish ish...

    BalasPadam
  14. salam Liza..oh yer ker..best kan dia ni..


    salam kancilbiru..memang tinggi cam gergasi

    BalasPadam
  15. cantek nye dee tuh!!!
    ahahaha..
    mana cinderella nye??

    BalasPadam
  16. Uihh..tingginyerrrr..buzy dari pagi sampai ke malam nampak..hehe

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers