OOO

Ahad, April 18, 2010

Tentera Merah Mengamuk di Times Square

 Event ini di organized oleh  Nuffnang (one of the most reputable blogger Advertising in Malaysia) dan Gatsby Malaysia.(ambil ayat dari blog GTO)

bersama  nadrah first time jumpa masa buka puasa 
di KLCC tahun lepas
sebelum tukar baju merah..nak abadikan kroni baju purple dulu.
anak akak baju belang coklat,  Jard, Jari Merah 
 cilok dari blog aus yang datang dengan 
ehmmm...ehmmm..yang tinggi tu
Daydeck jejaka kat depan tu matjoe
baju merah mengamuk di time square Eyriqazz
menganga....Liliyputih  tersengih.., Jai ..pakai topi,
Helena  pakai topi dan darkbatman
Tasha dan Liliyputih dan anak akak
sessi bergambar beramai-ramai
 
gembira kerana tercatat di dalam Malaysia  Book of Record kerana”Malaysian Book of Records The Largest Bloggers Gathering“....lebih dari 500 lebih bloggers yang hadir..
kereta resmi Malaysia Book of Record
sessi bergambar lagi..yang best tu bloggers yang 
akak tak kenal pun turut sama bergambar
lagi
acara perasmian..semua bloggers menjerit gembira bila di umumkan
Rekod telahpun tercipta dan dilakar di Malaysia Book of Records
( 518 bloggers) cilok dari blog eyriqazz(Tq)
kena sorok muka maksu beliau enggan 
di kenali..selalu bagi komen kat blog akak..menci
bila beratur panjang..pastu kalah tak dapat point
bersama linn...dah lama berkenalan di alam cyber dari tahun leas..
baru berjumpa masa kat sini..tu yang best event ni..ramai sungguh member cyber yang akak jumpa.

Ada lagi yer..tungguuuuu

23 ulasan:

  1. assalamualaikum Kak Ina

    pakai baju merah
    nampak muda
    he he

    BalasPadam
  2. Kak Ina,

    Lucky draw camne? Ade dapat tak? Nasib baik saya sempat bergambar dgn akak..hehe..

    BalasPadam
  3. oo...kakak ade semalam..sori la..saye pemalu

    BalasPadam
  4. hehe..perasan kak ina kat event semalam...tapi tengok dari jauh je (^_^)

    BalasPadam
  5. kak ina mst takde gmbr kt bdua, coz masa nak berposing smlm just gna camera sy kan..hehehe..nnt JMR upload:-)

    BalasPadam
  6. masih bersedih...sebab takde gambo

    BalasPadam
  7. liza nampak akak smalam tapi segan nak tegur

    BalasPadam
  8. cutenyer kak ina berbaju merah...

    ingatkan askar baju merah kt siam sana nun...hehehe

    BalasPadam
  9. Seronoknya nengok dapat kumpul ramai2. Kita yg jauh ni nengok je lah, huhuhu

    BalasPadam
  10. huh..uncle ingatkan pasukan merah pro taksin pi serang time square hahaha..waa bestnya dan merahnya gatering tu..malang ler uncle jauhhh di utara

    BalasPadam
  11. banyak redeem gel rambut tak kak ina?

    BalasPadam
  12. salam kak ina...kama tak dtg sini..dh ada domain sendiri...tahniah ye kak....
    merahnye mak ngah....hehe mesti dpt byk gatsby kan?

    BalasPadam
  13. Kak Ina merah bergaya
    Cabutan bertuah terakhir bukan milik Kak ina mahupun saya
    Apapun tetap gembira
    Cuma jealous Kak ina dpt naik pentas cakap bersahaja..


    hik3..

    BalasPadam
  14. kak ina, bertembung banyak kali dengan anda..segan pulak nak tegur blogger2 otai ni..
    ahahaha
    blog walking!!!
    http://hakimfaridzul.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. salam kak ina... memang seronok sakan kan.... bukan selalu dapat jumpa ramai2 kan....

    BalasPadam
  16. salam kak,

    saya pon ade pagi2 dh smpai.. bwk sami tp smpai kul 11 aje. memula org xramai besh la main point pon byk.. patu bila nk blk bagi kupon point kt mmber hehehe.. kena blk awal sbb nk amik papi kt spital.. gatal aje nk dtg balik tp kang sesak2 susah plak nk gerak.. besh la.. cuma sy xbyk gambo.. batt kong menci.. huhu

    BalasPadam
  17. wah,sronok btol lah tgk blogger2 semua berkumpul.dah mcm kumpulan baju merah pon ade...hehehehe

    BalasPadam
  18. salam kak
    nampak dengan jelas semalam
    tp tak tegur sebab x kenal lg
    hehe

    BalasPadam
  19. tq kak ina, sudi bercakap-cakap dengan saya :)

    saya amik gambar saya ek :)

    BalasPadam
  20. hmm, sampai hari aus, CLP ngan daydeck tak sound suh pakai baju purple. tak tau pon dress code tu.

    wahh, best aa kak ina nyer kek

    BalasPadam
  21. kak ina wat tajuk tak hengat!!

    tak lama lg kak ina klua tv ler..

    BalasPadam
  22. KAK INA>..

    kahhh daku pun g ler.. tp segan nak tegur akak yg vouge , dh le ramai bodyguard cm artis dh .. segan2

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers