OOO

Isnin, April 12, 2010

Walaupun rupermu tidak ku kenal..tetapi lubang hidungmu tetap menjadi pujaan hatiku......Cuba teka saper?

Kan Datuk Aziz Satar yang ucap dialog tu dalam filem Seniman Bujan Lapuk...seronoknya dapat berbual sebentar dengan beliau.  Imran pun suka...dia hairan ..dalam filem tu Datuk Aziz masih muda..bila dia tenguk dah tua..dia kata nak panggil sape?  Panggil Datuklah..akak suruh ambil gambar pun dia tak nak..dia jadi cameramanlah pulak.


Akak jumpa Datuk Aizi pada  hari Sabtu lepas kat  Dewan di Setiawangsa...menghadiri perkawinan kawan suami akak..dah kawin pun anak perempuan dia..pada hal dulu masa anak-anak kami kecik nilah kawan baik mereka semua.

Seorang anak dia sama nama dengan Yana...tapi dia muda setahun.
 Amboi lawanya pelamin....mahalkan hiasan kayu jati kat belakang tu.berapalah harga package perkawinan ni kan...grand sungguh pelamin ..
jumpa member yang sama-sama tinggal di Jakarta dulu..
pot pet..pot petlah kami berdua

seronok jumpa Datuk Aziz Satar dan isteri..
lawalah isteri dia...putih melepak..

18 ulasan:

  1. suke dengan pak aziz!!
    lawak die mmg lawak

    BalasPadam
  2. Ina...wah bergambar dengan pak aziz ye...

    Meriah sungguh majlis tersebut ye...

    Ina...terima kasih kerana ingatkan anie pasal widget tu...

    Ingatkan widget lama tu jugak..

    BalasPadam
  3. akak pun aper kurang putih melepakjuga

    BalasPadam
  4. hahahaha...suke sgt tgk cerita2 die

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum Kak Ina

    kita tenguk muka nya pun dah senyum
    betul2 pelawak

    saya pernah pi dewan tu
    selesa, luas, parkingpun banyak

    Wassalam

    BalasPadam
  6. kakina..napa muka masam jak?hahaha

    cantik lah!

    BalasPadam
  7. amboi... bertuah nya..dapat bergambar ngan pak ajiss..

    BalasPadam
  8. Salam Kak Ina,

    sy pun memang meminati Pak Aziz Satar tu. Untung kak Ina dapat jumpa dia. Pelamin kayu jati tu cantikkan. Ada duit semua boleh jadi.

    BalasPadam
  9. waah akak kelas gitu, dapat jumpa artis aje ya sekarang ni;)

    www.zailabinimdae.blogspot.com

    BalasPadam
  10. Amboi Kak Ina...siap berposing dengan Pak Aziz Sattarrrr lagi ye. Kalau kita, kita segan kak.. tengok dari jauh je. Macam tadi kat airport, masa hantar mak dan adik gi umrah, kita nampak Anita Sarawak dan hubby dia. Tapi kita pandang je la, nak amek gambar, segan.. hehehe...

    Cantikkan pelamin pengantin. Terasa macam bersanding kat kampung je....

    BalasPadam
  11. pak aziz nie walaupun dah berumur, masih gagah lagik kan

    BalasPadam
  12. gambar super impose tu ke akak?...hik3..gurauje...

    BalasPadam
  13. amik otograf tak?
    otograf dh xpkai, amik gmba je terus. hahaha

    BalasPadam
  14. wahhhh...kak ina.... seronokny boleh jumpa aziz satar...syiokkk oo0o0o0

    BalasPadam
  15. salam joegrimjow ..family kami memang suker dengan lakunan beliau..kelakar kan.

    salam anie..tulah namanya kawan..bukan kawn mkn lawan.


    salam joijoi80..auuwwww malunya..merah pipiku..tq

    salam mIsH IeRA cIK irAh..semua memang orang memang suka kan..

    BalasPadam
  16. salam kella..amboi dah bersawanglah blog kamu..

    salam uniqika..ala autograph dah ketinggalan zamanlah..

    salam tasha..klu dia muda..lagi syoikkkk


    salam helena..masam sbb x merasa nak naik pelamin camtue..

    salam aidah..betul tu..klu ada RM petik jari ajer blh ada.

    Mualaikummusalam Rozali..memang dia pelawak sepanjang zmn kan..ooo dah gi rupernya.akak first time..ssampai sesat di buatnya.

    salam gto...ada ker patut kamu ckp camtu..chissss

    salam zaila..kebetulan dia dtg..ambillah gambar kan.

    salam mamafami...ala apa nak segan..klu segan tak lehlah ambil gbr..nanti menyesal plk lepas tu.

    BalasPadam
  17. wah cantiknye pelamin die k.ina..geram plak bile tgok pelamin lawa-lawa ni nk rse dhiela naik plamin entah bile..hehehehe.

    BalasPadam
  18. wah3... glemer tuh k ina... gambo ngan selebriti.....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers