OOO

Jumaat, April 09, 2010

Yesszaaa...Ranking Alexia akak dah bawah sejuta


tertunailahhasratdihati.blogspot.com


Global 908,736
Alexa Traffic Rank Alexa Traffic Rank
A measure of a website's popularity.

The rank is calculated using a combination of average daily visitors and pageviews over the past 3 months. The site with the highest combination of visitors and pageviews is ranked #1.

Updated Daily
Japan Flag 94,465
Traffic Rank in JP Traffic Rank in Country
A measure of a website's popularity in a specific country. The complete list of ranks by country is on the 'Traffic Stats' tab below.

The rank by country is calculated using a combination of average daily visitors and pageviews from users from that country over the past 3 months. The site with the highest combination of visitors and pageviews is ranked #1 in that country.

Updated Daily
Sites Linking In Sites Linking In
A measure of a website's reputation.

The number of sites linking to this site. Multiple links from the same site are only counted once.

Updated Quarterly
31-Jul-2000
Online Since

Tertunailahhasratdihati.blogspot.com’s Worldwide Traffic Rank

Country
Rank
94,465


Tapi ranking kat Jepun pulak naik...sabar ajerlah..alhamdulliah sekarang ni ranking dah dibawah se juta..

Berbaloi jugak akak berblogging se lama ini kan..dulu ranking akak atas sejuta..nak tenguk gilah ke sini

Saper saper yang nak check ranking alexia gi ajer ke alexa.

tapi peliklah..akak mula berblog tahun 2008..tapi kat situ tulis mula tahun 2000 ..pelik lah.

8 ulasan:

  1. tahniah..blog saya biasa2 je..nombor banyak tak nak klah berjuta nya..

    BalasPadam
  2. tahniah kak ina...tulah pop up ni kacau blog popular ni plak...

    BalasPadam
  3. Tahniah ina...teruskan berblog...

    BalasPadam
  4. hebat. i nyer 3million plus. tp kalau rm3juta ok ler, kak ina dpt 1 juta jer. hak2

    BalasPadam
  5. ~wee. tahniah auntie. pas ne leh la g audition utk feature blogger project alpha!

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum Kak Ina

    Alhamdulillah
    berkat usaha yg murni dan ikhlas

    Wassalam

    BalasPadam
  7. salam kak ina KL...
    Saya pun pelik juga, saya mula berblog july 2007 (kalau tak silap)..tapi sama kes mcm kak ina, dia kata mula taun 2000...pening kan, kena pi cari teko lama ni kak, baru ok sikit...hehehehe

    BalasPadam
  8. salam sendra..terima kasih..syok pulak bila blog bawah se juta ni..betul tak..


    salam mr bean..alahai fofolur ker..kamu lagi fofolur sebab dpt audition..


    salam aNIe..terima kasih..semuga lepas ni kita berdua jadi fofolurlah pulak yer..

    salam billet..eiii tak mampu lagilah nak jadi peserta project alpha..ramai lagi yang layak.

    Mualaikummusalam Rozali...alhamdulliah..berhasil...berhasil..berhasil...
    salam mat joe..betullah tu..kalau RM berjuta sape yang tak mau..

    salam mat gebu..gelak lah..kena cari teko baru hilang fening..betul jugak tu..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers