OOO

Ahad, Mei 09, 2010

Bravo Mas Idayu dan Shaq..

Tak ada buat apa-apa..akak lepak lah tenguk Mentor dalam bilik...macam biasalah suami akak kontrol tv bila waktu cuti..ashik program sukan..lepas racing motor ker kereta lumba..pastu..sambung ke bola..tak pun bowling..

Masa episod pengenalan tak tenguk pun..tak ingat..ok jugak ek melayan Mentor 4 ni..baru tadi keputusan berpihak ke Shaq ..mentor Mas Idayu...mengalahkan Ila anak didik Joe Flizzow dan Nani anak didik Azmeer..dengar cerita Mas Idayu suruh Shaq berhenti nyanyi lagu pada minggu lalu dengan alasan Shaq sakit tekak...

wah best tenguk gelek Mas Idayu bersama Shaq masa menyanyi lagu pertama..tapi Shaq tak pandai gelek lagi lah..yang best siap pakai baju ala-ala jawa..
 
Walaupun dapat markah rendah cuma 13 markah dari juri awam...akhirnya mereka dapat mengalahkan  kedua-dua peserta Mentor dengan markah 42 mata..kali ni Mas Idayu bawak tali pinggang pulak...tak bawak dah rotan...

Wah cayalah Mas Idayu...akak kesian tenguk masa Shaq menyanyi lagu Teratai..suara macam orang sakit ajer..tapi tak perlah walau camtu dia berjaya menghabiskan lagu tu dan mendapat pujian dari Zainal Din dan Helen Yap.

Adakah Shaq boleh mengikuti jejak langkah Black dari Mentor 3..kita tunggguuuuu

5 ulasan:

  1. Salam Kak Ina,
    Selamat Hari Ibu buat akak...

    Kita tak tengok Mentor. Kita layan AF. Dah best balik nak tengok AF sebab Shahir masuk balik.

    Mmm tapi kiranya, terror gak Mas Idayu ni ngajor anak didik dia eh? Last year, dia ke yang menang? Kita tak tahu apa pun Mentor ni... hehee...

    BalasPadam
  2. bergegar kulim ni sy jerit masa umum shaq menang
    mcm xcaya ja sbb mrkh juri awam sikit sgt
    tp puas hati wo
    huhu
    happy mother's day kak ina

    BalasPadam
  3. suara shaq tu best walaupun sakit tekak..klau sihat mesti lg power..pandai tol mas idayu pilih protege..

    BalasPadam
  4. tak kisah badan berbirat , asal kan nnt hasil die mengancam , hahahahak

    BalasPadam
  5. ohh... itu keputusannya ya? ok lah tu..kita tengok mula2 je.. keputusan tak sempat! tengok gladiatorr... heheheh
    tq kak ina.. :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers