OOO

Ahad, Mei 02, 2010

Camera, Rolling, and Action3!

Tenguk deretan semburan untuk orang perempuan pulak...kalau tak pakai mesti boleh pengsan bila naik bas ataupun komuter bila balik dari kerja...sebab ada bau yang boleh meloyakan ketiak..

Jika pakai Adidas for Women Action 3 Dry..mesti berbaloi-baloi sebab harga taklah mahal sangat dan boleh bertahan sepanjang hari..

Sape Nak jadi fofolur ????

Senang ajer syaratnya..
Anda hendaklah menghantar video anda (dalam masa 60 saat ataupun kurang) secara kreatif mengikut cara anda sendiri dan sebutkan juga mengapa anda harus terpilih untuk berada di dalam golongan  bloggers yang telah terpilih di Project Alpha.

Selepas selesai... sila ikuti langkah seterusnya  untuk menghantar  penyertaan audition tu...

Langkah 1: Join ruumz atau Login masuk ke akaun anda.

Langkah 2:  Bergabung dengan kumpulan ruumz Alpha Projek! (Anda sedang melihat itu!)* Pilihan untuk bergabung adalah terletak di sisi kiri atas skrin anda.

Langkah 3Upload gambar video   di dalam album "Audition" di bawah ini.

Langkah 4:  Masukkan  juga tajuk  dan keterangan serba sedikit mengenai audition tersebut. s* Tips: anda juga boleh menandakan diri anda untuk video anda sehingga akan muncul pada halaman profil ruumz

Langkah 5:   
Untuk meningkatkan lagi penyertaan anda terpilih , suruh teman-teman dan keluarga untuk menyukai video anda.

Sila lihat T and C .

Tiga orang pemenang akan berpeluang tampil sebagai tetamu blogger di musim Project Alpha berikutnya dan akan memenangi hadiah  seperti berikut:-
 
Hadiah Pertama
- 3 hari 2 malam menginap di 360 Kuching Hotel, Kuching di Deluxe Room dengan sarapan pagi untuk 2 pax- Hamper hadiah  Adidas ACTION 3  bernilai RM100.00(termasuk South Africa 2010 mini ball)
-P1 W1GGY Prepaid
bernilai RM199.00

Hadiah ke 2 dan ke 3
-Hamper hadiah  Adidas ACTION 3  bernilai RM100.00(termasuk South Africa 2010 mini ball)
-P1 W1GGY Prepaid bernilai RM199.00

Jangan gelak aaa..saja suka-suka..sebab syarat kali ni kena buat auditionlah pulak...belasah ajerlah...rugi tak tenguk apa yang akak masak tau..
 








Akak minta yer sape yang suka dengan video ni bolehlah  vote untuk akak kat Project Alpha.Kalau nak vote klik kat sini yer & tekan LIKE ye.  Saper tak nak vote tak apa..akak tak suka nak memaksa ek..yang leceh tu kena register dulu baru boleh vote..tu sebab orang malas nak vote...betul tak?

Lepas  ni bolehlah....nanti semua boleh fofolur macam bloggers kat bawah ni...

Ep 11/49 - Project Alpha S2





Ep 12/49 - Project Alpha S2 

 

Ep 13/49 - Project Alpha S2 

 

 Ep 14/49 - Project Alpha S2

 

4 ulasan:

  1. pantas dan tuntas..tapi tak cukup syarat ni kak..mana video audition akak ni?hik3...

    BalasPadam
  2. lepas ni maggi takyah shooting utk iklan baru.. dh siap video iklan dh ni hah.. hihihi..

    BalasPadam
  3. Ahaaaa.. comelnya KakIna masak megi.. Suara ayu² jer..
    Tapi knp lighting gelap sangat? Jimat letrik ek?
    Hahaha.
    Xpe² saya akan vote juga untuk akak ok!

    PROJECT ALPHA AUDITIONS - Vote Pojie tau!

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers