OOO

Khamis, Mei 20, 2010

Football=Adidas? (Blog about why football and Adidas go together)

Bola sepak memanglah sukan yang paling popular di seluruh dunia.  Rasanya pemain bola sepak samada di Malaysia dan di seluruh dunia boleh kaya raya terutama di negara England.  Lihatlah  rumah  dan kereta mewah  yang di pakai oleh David Beckham dan Wayne Rooney ...Tak payah belajar pandai pun boleh kaya  macam tu....cuma kena ada skill cara tendangan bola yang hebat.

Cuba tenguk bila ada perlawanan bolasepak..mesti penuh stadium baik di dalam negara dan di luar negara..kalau di luar negara lagilah hebat terutama bila perlawanan bolasepak EPL dan FA CUP..dan di kedai mamak pun penuh jugak tau..sebab kaki bola sibuk duduk berhimpun kat situ berjam-jam sebab best tenguk kat tv besar  Anak akak pun bukan nak tenguk kat rumah...selalu lepak bila ada perlawanan omputih tu.
Salah satu jersey sukan Pasukan Chelsea di England yang berjaya menjuarai EPL dan FA CUP yang di taja oleh Adidas.

Adidas pula merupakan salah satu jenama  yang tak boleh dipisahkan dengan sukan tetapi lebih terkenal dengan salah satu jenama bola sepak yang tak perlu di perkenalkan lagi. Sebab apa Bola dan Adidas tak boleh dipisahkan?Sebabnya banyak pasukan bola yang telah ditaja oleh Adidas . Bukan saja ditaja, malah juga banyak aksesori Adidas yang diperkenalkan melalui bola seperti Jersey, Bola, Thumbler, Beg, Kasut But dan lain-lain.

Bukan pemain bola je yang boleh pakai barangan Adidas malah orang biasa pun boleh pakai barangan Adidas seperti Baju, Pewangi serta deodorant Adidas Action 3.Kalau pakai Adidas Action 3...garenti ketiak tak berbau.
Season 1 & Season 2 bloggers will be playing futsal one-on-one at the Adidas Ole KO road show at Centre Court, Mid Valley Megamall, Friday May 21, 7.30pm!  Jom reramai kita ke sana esok tau.  Dan bagilah sokongan kepada bloggers tersebut..kalau ada masa akak pun teringin nak gi tenguk Beautiful Nara, Red Mummy, Shoalin Tiger berentap sesama mereka. 

Ep 29/49 - Project Alpha S2 

 


Ep 30/49 - Project Alpha S2 
 

Ep 31/49 - Project Alpha S2 

Ep 32/49 - Project Alpha S2 

Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. The Project Alpha bloggers will be at the Adidas Pure Game Ole KO event on Friday (May 21), from 7.30pm-8.30pm. Catch them in action!

5 ulasan:

  1. good luck kak ina..nanti musim bola ni kak ina masak depan tv sambil tengok bola ke?hehe

    BalasPadam
  2. gud luck kak ina...dapat ni boleh makan kfc black pepper ni..hehe

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Kak Ina

    moga kak ina berjaya
    Amin

    Wassalam

    BalasPadam
  4. awesome blog, do you have twitter or facebook? i will bookmark this page thanks. jasmin holzbauer

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers