OOO

Khamis, Mei 13, 2010

How Many Wiggies?

Amboi mak..nak kira berapa banyak wiggies kat sini??? Berpinar mata nak mengiranya...Saper boleh tolong akak kirakan...


Aduhai berpinar biji mata nak mengiranya...kira ajerlah kan..kalau betul dapatlah beg P1 bag...waduh hari tu dah dapat...tak ambil lagi..kali dapat lagi...


Jawapan akak ialah....220...cuber ajerlah

Ep 22/49 - Project Alpha S2 

 

Ep 23/49 - Project Alpha S2

 

Ep 24/49 - Project Alpha S2 


Ep 25/49 - Project Alpha S2 

 
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS...

5 ulasan:

  1. ni bkn daku berpinar kak .. daku leh pengsannnn

    BalasPadam
  2. Ramai tulis 220, betul kot.

    Pernah gak join contest PA nie tapi jarang dapat sebab tak tersenarai dalam kalangan 50 orang tue... hehehe

    BalasPadam
  3. Pening kepala ieta Kak. Kita minum dulu......... lepis ni ieta kira ye.
    PPPPEEEENNNIIIINNNNGGGGG.....

    BalasPadam
  4. fenin..fenin..
    heee.
    semoga berjaya ya akak.
    tengok ramai yang jawab 220, betulla tu.

    BalasPadam
  5. salam kak,tak yah buat entry utk direview..yang kak hana buat tu, utk contest website MBP, bukan sy punye ;)..kak ina just tinggalkan komen, dan letak badge(kek coklat tu) sy tu kat sidebari...nak buat entry tu, terpulang lah, kalau akak nak tlg war2kan boleh jugeeee....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers