OOO

Rabu, Mei 12, 2010

Yess Malaysia dapat masuk separuh akhir

Amboi bersorak gembira penyokong Malaysia bila Hafiz dapat mengalahkan pemain Denmark..kat rumah ni hinggar binggar di buatnya walaupun dah dekat pukul 12.00 tengahmalam..tapi best kan..berdebar tenguk perlawanan yang terakhir tu..Hai Hafizz nasib baik kamu menang..kalau idak kena kutuklah jawabnya.

Risau bila tenguk Malaysia seri 2 sama dengan Denmark...alhamdulliah akhirnya masuk ke separuh akhir..

1.  Lee Chong Wei lwn Peter Hoeg Gade-menang 

21-17,21-19  

2.  Koo Kien Keat/Tan Boon Heong lwn Carsten Mogensen/Mathias Boe-menang 21-17,21-19
 
 3.  Wong Choong Hann lwn Jan O Jorgensen-kalah 20-22, 21-16 dan akhirnya 18-21..Denmark menang.



 4.  Mohd Zakry Abdul Latif/Hoon Thien How lwn Lars Paaske/Jonas Rasmussen-kalah 26-24, 12-21, dan tewas 19-21

5.  Muhd Hafiz Hashim lwn Joachim Persson-menang 21-12 dan 21-10


Alamak hari Jumaat ni  lawan  pulak dengan negara China... takutnya..takut Malaysia kempunan nak pegang Piala Thomas tu...harap-harap Malaysia berjaya ek.


p/s:nak masuk stadium tue tiket free ke?

10 ulasan:

  1. fuh, nasib baik menang..cuak gak tadi..hehe

    BalasPadam
  2. wahh kak ina peminat setia nie...cepat jer repot yea...tp hafiz main amat tidak bes...xder smash pun ..adoooiii sakit jiwa tgk geram pun ada ..tp w/pun mainnya teruk alhamdulillah dpt masuk gak...jgn sok kantoi dah la...tp cam payah jer...

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Kak Ina

    dengar sampai kat rumah saya kak ina sorak tadi
    he he

    Wassalam

    BalasPadam
  4. yeayyyy
    sgt best!
    xsesia dok dpn tv

    BalasPadam
  5. bising giler malam nie..
    sumer orang duk bersorak macam nak terkaluar anak tekak ! ! :-)

    BalasPadam
  6. Salaam Kak Ina...

    Malam semalam, kita yang tengah demam ni pun, tumpang sekaki menjerit menyokong pasukan Malaysia. Tapi bila tengok regu Zakry dan Thien How, especially di hujung-hujung permainan tu, kita jadi tension. Terus capai buku cerita! Tapi baca bukuc erita pun serupa tak baca sebab telinga masih dok mendengar game tu! Hahahaha... Whatever it is, well done to pasukan Malaysia kerana menunjukkan semangat juang yang tinggi!

    BalasPadam
  7. salam perkenalan,
    saya tengok semalam... boleh buat saya darah tinggi.

    BalasPadam
  8. harap2 lepas ni menang lawan china yg hebat gile tu ;D

    BalasPadam
  9. alhamdullila dapat gak masuk separuh akhir oo peminat badminton ye..angah tak minat la... just sokong leh la...hehhee

    BalasPadam
  10. Kak Ina, nak masuk kena beli tiket, kat Rock corner garden mid valley ada jual!
    kita juga gembira!!

    jom klik sini
    TERIMA KASIH HAFIZ HASHIM, TAHNIAH MALAYSIA

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers