OOO

Sabtu, Mei 08, 2010

Yeszaaa dapat lucky draw tahun niiii

Ingat tak cerita yang akak gi dinner dengan suami lepas balik dari event Gatsby...
Tahun ni tahun terakhir Kak Ramlah gi dinner sebab suami dia dah bersara..tapi tak tahulah kalau suami masih nak kerja lagi...tak per..anak perempuan Kak Ramlah masih ada.  Penyambung generasi.
Oleh sebab ada macam-macam bangsa yang bekerja di syarikat international ni..
 minuman keras dihidangkan macam air sejuk..tu yang buat orang melayu menyampahh..
 bersepah-sepah air mabuk ni..orang melayu dia bagi minum air kordial ajer..tak adil ek..
Alhamdulliah tak perasan pulak menang lucky draw..sebab ashik tidur (akak gi tidur kat lobby hotel) sebab bising kat dalam  tu.. suami pun ashik berborak ajer..tak sedar Dee ada sebut no bertuah.
Nasib baik dapat benda ni...sebab akak memang belum ada lagi water heater ni.  Rasanya sepanjang suami akak kerja kat sini..inilah hadiah lucky draw yang ke2 kot...pertama dulu dapat radio..jadilah kan..
Jomlah menikmati rendang daging..resepi cari kat label daging yer..

11 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Ina

    Alhamdulillah
    Rezeki

    Wassalam

    BalasPadam
  2. hehe.. water heater.. besh mase mandi ar neh..

    BalasPadam
  3. mandi ngan water heater xpenah tapi termandi ngan air panas mengelegak penah.......hehehe

    pepeon tahniah dpt hadiah,teringin nk jumpa dee..heheehe

    BalasPadam
  4. Wahh..tahniah!..memang betul2 bertuah tu kak..
    Pasni mandi ngan air panas pulak lah ya..heeee

    BalasPadam
  5. murah rejeki kak ina..alhamdulillah...

    BalasPadam
  6. bestnyer...water heater ni kalau nk beli pikir 10 kali coz x baper penting sangat..tp bila dh free,harus pakai setiap hari...hehehhehe

    BalasPadam
  7. mak aii..voguenye dee tu..

    BalasPadam
  8. nice blog, boleh tunjuk ajar saya baru buat blog today

    http://pondokmerah.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. tahniah akak...
    dapat lucky draw...

    BalasPadam
  10. bestnya hadiah lucky draw nih.. hehehhehe

    BalasPadam
  11. bagusnya!!!

    seronok la akak bermandian air panas lepas ni!!!

    ada water pump lagi kan??

    masyuk!!!

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers